Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταπροωθητής ακτίνων

Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων

Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων

Κίνα Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων προμηθευτής
Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων προμηθευτής Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων προμηθευτής Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: NANTE
Αριθμό μοντέλου: JQG320t-55 m

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: Nanked
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 2 μήνα
Όροι πληρωμής: TT, L / C
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα μοντέλου.: JQG320t-55 m μάρκα: JQG320t-55 m
Χρώμα: κίτρινο Ικανότητας: 320T
Έκταση: 55m

Ανθεκτικός και αξιόπιστος διακινούμενος γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων

 

Ο γερανός προώθησης ζευκτόντων/ο προωθητής ακτίνων είναι σημαντικά μηχανήματα για τις υψηλές κατασκευές ανόδου, γεφυρώνει κ.λπ. Αυτοί οι προωθητές ακτίνων μπορούν να χειριστούν γάτα-στο σκυρόδεμα θέσεων, καθώς επίσης και τα προκατασκευασμένα στοιχεία, ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμοι για τις ποικίλους εκτάσεις και τους τύπους εποικοδομημάτων. Με το περίπλοκες σχέδιο & την επεξεργασία, αυτές οι δοκοί προώθησης είναι ο ίδιος μια δομή χάλυβα, η οποία προωθεί στις υψηλές κατασκευές ανόδου ή την έκταση αποβαθρών γεφυρών από την έκταση. Με τις ποικίλα ικανότητες και τα ύψη προώθησης, η σειρά μας προώθησης των δοκών γίνεται από το ποιοτικό υλικό, εξασφαλίζοντας ανθεκτική και αξιόπιστη απόδοση.

Οι γερανοί προώθησης χρησιμοποιούνται ευρέως στις ακόλουθες εφαρμογές:


1. Κατασκευή γεφυρών

2. Κατασκευή εθνικών οδών

3. Κατασκευή σιδηροδρόμων

4. Οδοποιία.

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού περιλαμβάνουν:

1. Αξιόπιστη απόδοση

a) Εφαρμόστε την πιό πρόσφατη χωριστή καρφωμένη δομή του τριγωνικού διαστημικού ζευκτόντος στην κύρια δοκό, ώστε να βελτιωθούν η ακαμψία και η δύναμη ολόκληρου του γερανού.

b) Η κύρια δοκός αποτελείται από τον υψηλής αντοχής χάλυβα Q345, και το λειωμένο μέταλλο στο πιό πρόσφατο σχέδιο για να εξασφαλίσει την κύρια δοκό μπορεί να λειτουργήσει κάτω από τον υψηλής αντοχής τρόπο ακίνδυνα.

c) ZHONGJIAN ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων είναι πρωτοποριακός συνεχή χρονική λειτουργία κατά τη διάρκεια της προόδου προώθησης γεφυρών στην Κίνα. Είναι του πληρέστερου γερανού προώθησης λειτουργίας για την ενιαία μηχανή εσωτερικά.

d) Έναντι των παρόμοιων προϊόντων από άλλο προμηθευτή, ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων ZHONGJIAN έχει τη μοναδική έννοια σχεδίου του στη δυσκολότερη τρύπα-έκταση κατά τη διάρκεια της ανέγερσης γεφυρών, με τον τρόπο τη δευτερεύουσα ακτίνα. Έτσι, είναι ασφαλέστερο να λειτουργήσει υπό τον υψηλό δύσκολο και όρο κινδύνου.

e) Η ισχυρή μπροστινή, μέση ακτίνα και ο γερανός τριών υπερθύρων συνδέουν για να εξασφαλίσουν εγκάρσια σταθερότητα κατά τη διάρκεια της ανέγερσης γεφυρών πλήρως.

φ) υπάρχει χωριστός έλεγχος διακοπτών κτυπήματος σε κάθε διακινούμενο μηχανισμό, ώστε να μειωθεί η αμοιβαία σύγκρουση μεταξύ κάθε διακινούμενου μηχανισμού.

g) Σύστημα αντίστασης υπερφόρτωσης: υπάρχει περιοριστής βάρους υψηλής επίδοσης σε δύο σύνολα καροτσακιών, έτσι εάν η ανυψωτική δοκός υπερφορτώνει, ο περιοριστής βάρους θα τον σταματήσει αμέσως.

χ) υπάρχουν κανονικά τρία πόδια από άλλο προμηθευτή. Αλλά έχουμε τέσσερα πόδια, συμπεριλαμβανομένου ενός μπροστινού ποδιού, ένα μέσο πόδι, ένα οπίσθιο πόδι και ένα προσωρινό πόδι.

ι) εφαρμόστε εσωτερικό συρρικνώνεται το πόδι στην κάθετη δευτερεύουσα ακτίνα ενός χρόνου σε θέση και έχει περισσότερη ασφάλεια.

2. Ισχυρότερη αντίσταση διάβρωσης

a) Αυστηρά εκτελέστε την τυποποιημένη διαδικασία ζωγραφικής για να εξασφαλίσετε ποιότητα ανατίναξης και ζωγραφικής.

b) Εφαρμόστε το εσωκλειόμενο χάλυβας τμήμα Χ της κύριας χορδής δοκών. Η χορδή Ιστού γίνεται από τον προσαρμοσμένο τετραγωνικό σωλήνα για να πραγματοποιήσει την εσωκλειόμενη συγκόλληση, η οποία μπορεί να αποφύγει την εσωτερική σκουριά.

3. Υψηλότερη αποδοτικότητα εργασίας

a) Υπάρχει διακινούμενη ράγα μαζί με την κύρια δοκό, το καροτσάκι και το διαμήκη γερανό. Έτσι, δεν είναι καμία ανάγκη να τοποθετηθεί η διακινούμενη ράγα περισσότερο. Κατά αυτόν τον τρόπο, πολλά βοηθητικά υλικά σώζονται και ο χρόνος παραγωγής κερδίζεται επίσης.

b) ZHONGJIAN η προώθηση του γερανού έχει την υψηλότερη αποδοτικότητα εργασίας, με 6~8 κομμάτια ανέγερσης δοκών κάθε μέρα, βασισμένης σε αρκετούς συγκεκριμένη παροχή πιάτων, ειδικευμένο χειριστή και καλή συνθήκη επί του τόπου.

4. Περισσότερη ευελιξία

a) Σχεδιάζεται symmetrically. Η διπλής κατεύθυνσης ανέγερση δοκών μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς διασπασμένο και να γυρίσει στην αρχική θέση.

b) Χρησιμοποιήστε ένα μέτρο του υδραυλικού γρύλου για το μπροστινό πόδι και το οπίσθιο πόδι. Αυτό το σχέδιο βελτιώνει την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την ευελιξία εργασίας κατά ένα μεγάλο μέρος.

c) Δημιουργήστε τη λοξή γέφυρα από τον κεκλιμένο τρόπο. Εφαρμόστε την περιστροφική φλάντζα προσώπου για να συνδέσετε κάθε μηχανισμό και δομή, για να δημιουργήσει τη γέφυρα 0~45°skew. Η δευτερεύουσα ακτίνα μπορεί να τοποθετηθεί ένας χρόνος για τη γέφυρα ακτίνας καμπυλών πάνω από 320m.

5. Ευκολότερες συνέλευση και αποσύνθεση

a) Κάθε δομή συνδέεται με τις καρφίτσες και τα μπουλόνια για να διευκολύνει τη συνέλευση.

b) Κανονικά ένα σύνολο γερανού προώθησης μπορεί να συγκεντρωθεί μέσα σε 7days.

6. Άφθονη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα

α) ο κύριος μηχανικός μας ο Δρ Zhao είναι επαγγελματικός και πολύ διάσημος στην Κίνα για να σχεδιάσει τους γερανούς προώθησης.

β) ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων ZHONGJIAN είναι ένας από τους υψηλότερους κατασκευαστές μετοχών αγοράς στην Κίνα, ειδικά στο οικονομικό δέλτα ποταμών Yangtze, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας παντού.

γ) υπάρχει μηδέν ατύχημα για το γερανό προώθησης ZHONGJIAN.

δ) ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων ZHONGJIAN έχει χρησιμοποιηθεί στα διάφορα βασικά προγράμματα, όπως ο σιδηρόδρομος Hyning, η γέφυρα έκτασης θάλασσας hangzhou-κόλπων, η γέφυρα Minpu, η έξοχη μεγάλη γέφυρα Wenzhou, τα προγράμματα κ.λπ. γεφυρών Jiubao.

e) Υπάρχει εμπειρία 17 ετών σε αυτόν τον τομέα για ZHONGJIAN. Η άριστη προσωπικότητα υπαλλήλων, η ειδικευμένη γραμμή παραγωγής και η προηγμένη διαδικασία παραγωγής είναι η σημαντικότερη εγγύηση στα προϊόντα μας.

Γενικό σχέδιο ή σχέδιο σκίτσων ή σχεδίων

Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων 0

Συγκεντρώστε το σχέδιο διαδικασίας

Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων 1

Σχέδιο διαδικασίας μέσω-τρυπών


Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων 2

Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων 3

Τεχνικές παράμετροι

Ανθεκτική και αξιόπιστη διακινούμενη προώθηση ακτίνων χάλυβα cOem για την κατασκευή σιδηροδρόμων 4

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)