Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓερανός στοιχεία

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό

Κίνα Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό προμηθευτής
Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό προμηθευτής Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό προμηθευτής Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: NANTE
Αριθμό μοντέλου: Snb-27-sl2-ν-180

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100 τεμ
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευάζονται σε χάρτινα κουτιά
Χρόνος παράδοσης: εντός 30days
Όροι πληρωμής: TT, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000pcs/month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ηλεκτρικά μέρη - περιορισμένος σταυρός διακόπτης για το ταξίδι: Περιορισμένος διακόπτης Περιστροφή ράβδων Alu: 180°
Κατηγορία IP: IP66 Μηχανική ζωή: 200 εκατομμύριο φορές
Αντίσταση αντίκτυπου: 50 GN Η δόνηση αντιστέκεται: 200mm

 

Αρχή εργασίας:

Συνήθως εγκατεστημένος σε καθένα τέλος του μεγέθους του αυτοκινήτου.
Μπορέστε να διαιρεθείτε σε θετική και αρνητική περιστροφή 90 ° και η θετική και αρνητική περιστροφή 180 °, μπορεί να επιτύχει το μέγεθος του αυτοκινήτου στον ενιαίο/διπλό έλεγχο ορίου ταχύτητας.
Γενικον 1 διαμόρφωσε το όριο, ένα αυτοκίνητο σε ένα ενιαίο σώμα για να χρησιμοποιήσει 2, δύο ταχυτήτων για να χρησιμοποιήσει 4, αλλά το όριο μόνο 1 πηγών μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό 0

Παραδείγματος χάριν, ο διακόπτης ορίου FCR006 χρησιμοποιείται για να ελέγξει την απόσταση του πάγκου εργασίας στο γερανό, συνήθως στην ακόλουθη διαταγή: Όταν ο γερανός κινείται προς τα εμπρός προς την απόσταση ορίου, το ECR006 ενεργοποιείται για να αναγκάσει την ταχύτητα μηχανών για να μειωθεί έως ότου σταματούν εντελώς τη λειτουργία και το κύκλωμα μετατροπής μετατροπής. Η μηχανή θα κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση (οπίσθιο τμήμα).

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό 1


Χαρακτηριστικά:

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό 2


  Όταν ο γερανός είναι στην κατάσταση της λειτουργίας, είναι αναπόφευκτο να υπάρξουν μερικά λειτουργούντα λάθη οδηγών, το φαινόμενο της αποτυχίας ελέγχου εμφανίστηκε. Στη διαταγή προκειμένου να αποφευχθεί το περιστατικό τέτοιων πραγμάτων, πρέπει να εγκατασταθεί στη διάφορη μηχανική συσκευή προστασίας - περιορίστε τη συσκευή
  Συνήθως όταν η μηχανή εργασίας φθάνει στο τέλος του ρόλου. Είναι επίσης γνωστό ως τελικός διακόπτης. Η λειτουργία του περιορισμένου διακόπτη και του διακόπτη ταξιδιού είναι παρόμοια, έχουν επίσης τη διαφορά. Ο διακόπτης κτυπήματος είναι να ελεγχθεί το ταξίδι της μηχανής και να σταματηθεί μόνο η λειτουργία, ενώ ο περιορισμένος διακόπτης είναι να ελεγχθεί η θέση της μηχανής εργασίας και να υπάρξει δύο ταχυτήτων που τα μέσα πριν από τη λειτουργία στάσεων, περιορισμένος διακόπτης θα επιβραδύνουν. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορεί να εξασφαλίσει waorking ασφάλεια. Παραδείγματος χάριν, η μετάβαση ορίου στη μηχανή πλανίσματος ατσάλινων σκελετών ελέγχει τη θέση του πίνακα μηχανών πλανίσματος. Όταν ο πίνακας που κινείται προς το α κοντά στη θέση ορίου του, ο διακόπτης ορίου θα κινηθεί, να αλλάξει το κύκλωμα ελέγχου, που αναγκάζει την επιτραπέζια αντίστροφη μετακίνηση, ώστε να αποφευχθεί ο πίνακας κινείται κατά τρόπο αόριστο σε μια κατεύθυνση και από τη βάση.

Αρχή


  Ο διακόπτης ορίου είναι συνήθως χρησιμοποιημένες μικρές τρέχουσες κύριες ηλεκτρικές συσκευές. Η χρήση της παραγωγής των μηχανικών κινούμενων μερών της σύγκρουσης για να κάνει την επαφή του για να επιτύχει το ανοίγοντας ή σπάζοντας κύκλωμα ελέγχου, για να επιτύχει σκοπούς ενός ορισμένους ελέγχου. Χαρακτηριστικά, τέτοιοι διακόπτες χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν τη θέση ή το κτύπημα της μηχανικής μετακίνησης, έτσι ώστε η μετακίνηση των μηχανημάτων σύμφωνα με μια ορισμένη θέση ή το κτύπημα σταματά αυτόματα, αντιστρέφει τη μετακίνηση, τη μεταβλητή μετακίνηση ταχύτητας ή την αυτόματη μετ'επιστροφής μετακίνηση.
  Στο ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, ο διακόπτης ορίου είναι να επιτευχθεί ο ρόλος του διαδοχικού ελέγχου, του τοποθετώντας ελέγχου και της θέσης της κρατικής ανίχνευσης. Χρησιμοποιημένος για να ελέγξει το ταξίδι και να περιορίσει την προστασία των μηχανημάτων και του εξοπλισμού. Κατασκευή: αποτελείται από ένα λειτουργούν κεφάλι, ένα σύστημα επαφών και μια κατοικία.
  Στην πραγματική παραγωγή, ο διακόπτης ορίου εγκαθίσταται στην προσχεδιασμένη θέση, όταν εγκαθίσταται στην παραγωγή των μηχανικών κινούμενων μερών της ενότητας χτύπησε το διακόπτη ταξιδιού, η δράση επαφών διακοπτών ορίου για να επιτευχθεί ο διακόπτης κυκλωμάτων. Επομένως, ο διακόπτης ταξιδιού είναι μια μετακίνηση των μερών σύμφωνα με τη θέση του κυκλώματος διακοπτών των ηλεκτρικών συσκευών, και ο ρόλος του είναι παρόμοιος με την αρχή του κουμπιού.
Οι διακόπτες ορίου χρησιμοποιούνται ευρέως στους διάφορους τύπους εργαλείων μηχανών και ανυψωτικών μηχανημάτων, για να ελέγξουν το ταξίδι του, η τελική προστασία ορίου. Στο κύκλωμα ελέγχου ανελκυστήρων, αλλά και τη χρήση της αλλαγής ταξιδιού για να ελέγξει την ταχύτητα της πόρτας αυτοκινήτων, του αυτόματου ανοίγοντας ορίου πορτών, του ανωτέρου αυτοκινήτων και χαμηλότερα της προστασίας ορίου.
  Ο διακόπτης ορίου μπορεί να τοποθετηθεί στα αντικείμενα που είναι σχετικά στάσιμα (όπως τα σταθερά πλαίσια, τα πλαίσια πορτών, κ.λπ.) ή κινούμενα αντικείμενα (όπως η κυκλοφορία, οι πόρτες, κ.λπ.). Όταν το ζώο είναι στενό ακόμα στη ζωή, η επαφή του διακόπτη κίνησης του διακόπτη αναγκάζει τη στενή επαφή για να σπάσει ή να σπάσει την επαφή στενή. Από το διακόπτη το ανοίγοντας και κλείνοντας κράτος επαφών αλλάζει για να ελέγξει το κύκλωμα και τη δράση του σώματος.

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό 3

Άλλος τεχνικός δείχνει

Μέγιστη ταχύτητα ώθησης 1.5m/s
Μηχανική ζωή 200 εκατομμύριο φορές
Ελάχιστη δύναμη δράσης Ροπή για τη θέση σε λειτουργία 0.5N.m
Ροπή για το θετικό άνοιγμα 0.75N.m

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited διακόπτης για τον υπερυψωμένο γερανό 4

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)