Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταπροωθητής ακτίνων

Προωθητής ακτίνων για τη γέφυρα εθνικών οδών οργάνωσης, συμβατική γέφυρα σιδηροδρόμων, γέφυρα σιδηροδρόμων επιβατών

Προωθητής ακτίνων για τη γέφυρα εθνικών οδών οργάνωσης, συμβατική γέφυρα σιδηροδρόμων, γέφυρα σιδηροδρόμων επιβατών

Κίνα Προωθητής ακτίνων για τη γέφυρα εθνικών οδών οργάνωσης, συμβατική γέφυρα σιδηροδρόμων, γέφυρα σιδηροδρόμων επιβατών προμηθευτής
Προωθητής ακτίνων για τη γέφυρα εθνικών οδών οργάνωσης, συμβατική γέφυρα σιδηροδρόμων, γέφυρα σιδηροδρόμων επιβατών προμηθευτής Προωθητής ακτίνων για τη γέφυρα εθνικών οδών οργάνωσης, συμβατική γέφυρα σιδηροδρόμων, γέφυρα σιδηροδρόμων επιβατών προμηθευτής Προωθητής ακτίνων για τη γέφυρα εθνικών οδών οργάνωσης, συμβατική γέφυρα σιδηροδρόμων, γέφυρα σιδηροδρόμων επιβατών προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Προωθητής ακτίνων για τη γέφυρα εθνικών οδών οργάνωσης, συμβατική γέφυρα σιδηροδρόμων, γέφυρα σιδηροδρόμων επιβατών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Nante
Πιστοποίηση: ISO9001:2008, CCC, CE
Αριθμό μοντέλου: JQG900t-45m

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: Γυμνή
Χρόνος παράδοσης: Σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κατάσταση: Νέα Τύπος: JQG900t-45m
Ικανότητας: 900T Καταγωγή: Κίνα

Προωθητής ακτίνων για τη γέφυρα εθνικών οδών οργάνωσης, συμβατική γέφυρα σιδηροδρόμων, γέφυρα σιδηροδρόμων επιβατών

 

Ο προωθητής ακτίνων είναι ο εξοπλισμός που τοποθετεί την προσχηματισμένη ακτίνα στις προκατασκευασμένες αποβάθρες. Η μηχανή γεφυρών ανήκει στην κατηγορία γερανών, επειδή η κύρια λειτουργία της είναι να ανυψώσει την ακτίνα, και έπειτα μεταφεμένος στη θέση και καταγεγραμμένος έπειτα. Αλλά είναι πολύ διαφορετικό από τη γενική αίσθηση του γερανού. Οι απαιτήσεις των σκληρών όρων, και η ύπαρξη της ακτίνας στη γραμμή, ή αποκαλούμενος κάθετη μετατόπιση. Η μηχανή γεφυρών διαιρείται σε δημιουργία της γέφυρας εθνικών οδών, της συμβατικής γέφυρας σιδηροδρόμων, της γέφυρας σιδηροδρόμων επιβατών, και αρκετών.

Κύρια συστατικά:

Στη διπλή κύρια δέσμη τρία ατσάλινων σκελετών JQ900A τα πόδια γεφυρώνουν τη μηχανή, παραδείγματος χάριν, κυρίως με το βραχίονα, ένα ανυψωτικό αυτοκίνητο, το δεύτερο αυτοκίνητο ανελκυστήρων, μια στήλη, τη δεύτερη στήλη, την τρίτη στήλη, το υδραυλικό σύστημα, τα ηλεκτρικά συστήματα, τις γεννήτριες diesel και το σύστημα παρακολούθησης προστασίας ασφάλειας και άλλα συστατικά.

JQ900A-τύπος η λειτουργία δοκών πλαισίων γεφυρών για τη διαγώνιος-τρύπα που υποστηρίζεται απλά από την ακτίνα, από την ακτίνα μεταφορέων ακτίνων YL900 στο τέλος της ακτίνας τροφοδοτών γεφυρών, ανυψωτική ρυμουλκώντας ακτίνα γερανών γερανών, η δοκός κιβωτίων ακριβούς καθορισμού αέρα σε ισχύ, η μηχανή γεφυρών χρησιμοποιεί τις υδραυλικές ρόδες κίνησης, περπατώντας μέσω του λειτουργούντος τρόπου τρυπών. Μπορέστε να είστε οργάνωση 32m, 24m, δοκοί κιβωτίων διπλός-γραμμών 20m, για να προσαρμοστεί για να θέσει την ελάχιστη ακτίνα R5500m καμπυλών, για να προσαρμοστεί στην οργάνωση που η μεγαλύτερη κάθετη κλίση 20 ‰, εκτίμησε την ικανότητα 900t ανύψωσης.

ταξινόμηση:

Στο δρόμο, τροχιά ραγών, για την ολόκληρη έκταση της οργάνωσης γεφυρών μικρά μηχανήματα κατασκευής γεφυρών. Λόγω της υψηλής αποδοτικότητάς του της γέφυρας, στο κινεζικό τυποποιημένο σχέδιο γεφυρών σιδηροδρόμων, και περισσότερων για να το θεωρήσει ως αρχή σχεδίου. Το σώμα είναι μεγάλο, πέρα από τα όρια των σιδηροδρομικών μεταφορών, να είναι αποσυντεθειμένη μεταφορά, έφθασε επί του τόπου, και συγκέντρωσε έπειτα τη χρήση.

Η Κίνα χρησιμοποιεί τρία είδη μόνιμης μηχανής γεφυρών, για να τεμαχίσει την ανέγερση των ενισχυμένων ή prestressed συγκεκριμένων ακτίνων.

Ενιαία μηχανή γεφυρών ακτίνων

Ένα από τα μηχανήματα κατασκευής γεφυρών, ο βραχίονας είναι μια ακτίνα κιβωτίων, μπροστινή επέκταση, μπροστά από το αποτελείται μια διπλώνοντας στήλη (από το αριστερό και τα δεξιά πόδια). Η μηχανή μπορεί να φερθεί στο no-load κράτος στη γέφυρα, και έπειτα την μπροστινή στήλη κατ' ευθείαν, που υποστηρίζεται στην μπροστινή αποβάθρα. Όταν η ακτίνα (ή ολόκληρη η ακτίνα) κινείται κατά μήκος του βραχίονα, ο βραχίονας πλησιάζει την απλά υποστηριγμένη ακτίνα. Όταν η γέφυρα γεφυρώνεται, η μηχανή μπορεί να εισαγάγει τη θέση γεφυρών στο no-load όρο. Η ακτίνα πρέπει να μεταφερθεί από την πλατφόρμα σιδηροδρόμων στην ειδική μηχανή ακτίνων από τον ειδικό γερανό ατσάλινων σκελετών. Κατόπιν, η μηχανή ακτίνων και το τέλος μηχανών γεφυρών του κομματιού, με τη γέφυρα στο γερανό γεφυρών στο κρεμώντας αυτοκίνητο ακτίνων δύο θα είναι ανυψωμένη ακτίνα, κατά μήκος του βραχίονα πριν από τη γραμμή, έφθασαν στην ακτίνα γεφυρών. Προκειμένου να προσαρμοστεί στην καμπύλη της γέφυρας, ο βραχίονας της μηχανής μπορεί να είναι μια ταλάντευση μικρού ποσού στο οριζόντιο επίπεδο. Η μέθοδος τοποθέτησης ακτίνων είναι η ίδια με τη διπλή cantilever μηχανή γεφυρών (κινούμενος ακτίνα ή πίνακας). Τα πλεονεκτήματα της μηχανής είναι: για να ακυρώσει το βάρος ισορροπίας, πια ανάγκη να ωθηθεί η ατμομηχανή, η ακτίνα δεν πρέπει να γεφυρώσει το δίκρανο, ο βαθμός μηχανοποίησης, η απόδοση ασφάλειας έχει βελτιωθεί. Ανυψωτικός τους 130 τόνους του νίκη-τύπου γεφυρώστε τη μηχανή που συμβαίνει.

Διπλασιάστε cantilever τη μηχανή γεφυρών

Ένα από τα μηχανήματα κατασκευής γεφυρών, η Σοβιετική Ένωση χρησιμοποιούμενη νωρίτερα. Το 1948 η εισαγωγή μπροστινό και πίσω μέρος των όπλων της είναι ακτίνες χάλυβα, που κρεμούν το βάρος 45 τόνων και 80 τόνων δύο. 50 έτη, τα όπλα στην αρχιτεκτονική, ανάπτυξη ανύψωσης σε 130 τόνους.

Αυτός ο τύπος μηχανής γεφυρών δεν μπορεί να είναι μόνος, να πρέπει να χρησιμοποιήσει την κινητήρια ώθηση. Το αντιβράχιο που χρησιμοποιείται για να κρεμάσει την ακτίνα, το οπίσθιο βάρος ισορροπίας βραχιόνων, μπροστινό και πίσω μέρος όπλα δεν μπορεί να ταλαντευθεί στο οριζόντιο επίπεδο. Όταν η γέφυρα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, είναι συχνά απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό επίπεδο αυτοκίνητο 80 τόνου για να μεταφέρει την ακτίνα κάτω από το γάντζο του αντιβράχιου της μηχανής γεφυρών (αποκαλούμενης «ακτίνα τροφών») που ανυψώνεται. Για διευκόλυνση της να μετακινήσει λειτουργίας, γραμμή. Όταν η γέφυρα ανυψώνεται, ο άξονας αυξάνεται και το νέο ανάχωμα της γέφυρας είναι σχετικά μαλακό. Επομένως, είναι απαραίτητο να ληφθούν τα μέτρα ενίσχυσης για το τμήμα γερανών του γερανού γεφυρών.

Διπλή μηχανή γεφυρών ακτίνων

Η κόκκινη μηχανή γεφυρών σημαία-τύπων και η μηχανή γεφυρών τύπων Liaoyuan είναι τέτοια, το βάρος ανύψωσης είναι 130 τόνοι. Ο βραχίονας αποτελείται από αριστερές και δεξιές δύο δοκούς κιβωτίων, δύο ακτίνες μέσω της ατράκτου και τα μπροστινά και οπίσθια άκρα. Και στις δύο άκρες υπάρχουν διπλώνοντας στήλες που αποτελούνται από δύο πόδια. Ακτίνες δεύτερου τύπου κόκκινων σημαιών στην απόσταση 3,4 μέτρων, έναντι του τύπου λιβαδιών 4,8 μέτρων. Υπάρχουν δύο ζευκτόντα στις δοκούς κιβωτίων και μπορούν να ταξιδεψουν κατά μήκος κατά μήκος του βραχίονα. Ο γερανός τοποθετείται σε ένα ζευκτόν και μπορεί να ταξιδεψει κατά μήκος του ζευκτόντος. Η ακτίνα (ή ολόκληρη η ακτίνα) που βασανίζεται μπορεί να σταλεί άμεσα στον οπίσθιο βραχίονα της μηχανής γεφυρών με ένα επίπεδης βάσης φορτηγό σιδηροδρόμων. Μετά από να ανυψώσει το γερανό με μια ακτίνα γερανών, θα προωθήσει με ένα ζευκτόν, κομμάτι. Προκειμένου να προσαρμοστούν στην καμπύλη της ακτίνας, τα μπροστινό και πίσω μέρος όπλα μπορούν να ταλαντευθούν στο οριζόντιο επίπεδο η οργάνωση όταν η ανέγερση δεν ειναι απαραίτητο να μετατοπίσει το δρόμο ακτίνων ή πινάκων, ακτίνα μπορεί να είναι σε ισχύ η «ακτίνα τροφών» δεν απαιτεί το δίκρανο γεφυρών ή την ειδική μηχανή ακτίνων.

Μετά από την ακτίνα για να βάλει αμέσως τη διαδρομή, η μηχανή γεφυρών μπορεί να συνεχίσει να προωθεί. Μετά από τη δύο γέφυρα οι μηχανές είναι γενικά ικανές στις προσυναρμολογημένες ράγες σε ισχύ, έτσι ώστε η ακτίνα δεν λειτουργεί λόγω της τοποθέτησης της διαδρομής που προκαλείται από τις καθυστερήσεις.

Εκτός από την προαναφερθείσα μόνιμη μηχανή γεφυρών, η μονάδα κατασκευής μερικές φορές σύμφωνα με την ανάγκη να παραχθεί ποικίλη προσωρινή μηχανή γεφυρών. Όπως η κατασκευή της γέφυρας στη νότια τράπεζα Jiujiang ο ποταμός, έχει κάνει μια ικανότητα ανύψωσης 300 τόνων της ειδικής μηχανής γεφυρών στην οργάνωση που μια έκταση 40 μέτρων εκτείνεται τη ballastless prestressed συγκεκριμένη ακτίνα μαξιλαριών. Μερικές μονάδες κατασκευής επίσης συνήθως χρησιμοποίησαν μόνιμο footrest χάλυβα, την ακτίνα αποσύνθεσης ή τη στρατιωτική ακτίνα που αποτελούνται από την απλή μηχανή γεφυρών, έγκαιρη ολοκλήρωση του στόχου γεφυρών.

 

Προωθητής ακτίνων για τη γέφυρα εθνικών οδών οργάνωσης, συμβατική γέφυρα σιδηροδρόμων, γέφυρα σιδηροδρόμων επιβατών

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)