Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓερανοί κεραίας

Τοποθετημένος στυλοβάτης βραχίονας ικανότητα που γυρίζει την ηλεκτρική φλόκων των γερανών/γερανών 5T βιομηχανίας

Τοποθετημένος στυλοβάτης βραχίονας ικανότητα που γυρίζει την ηλεκτρική φλόκων των γερανών/γερανών 5T βιομηχανίας

Κίνα Τοποθετημένος στυλοβάτης βραχίονας ικανότητα που γυρίζει την ηλεκτρική φλόκων των γερανών/γερανών 5T βιομηχανίας προμηθευτής
Τοποθετημένος στυλοβάτης βραχίονας ικανότητα που γυρίζει την ηλεκτρική φλόκων των γερανών/γερανών 5T βιομηχανίας προμηθευτής Τοποθετημένος στυλοβάτης βραχίονας ικανότητα που γυρίζει την ηλεκτρική φλόκων των γερανών/γερανών 5T βιομηχανίας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Τοποθετημένος στυλοβάτης βραχίονας ικανότητα που γυρίζει την ηλεκτρική φλόκων των γερανών/γερανών 5T βιομηχανίας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhengjiang Κίνα
Μάρκα: NANTE
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Γερανός με κεραία, Ο

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: Γυμνή
Χρόνος παράδοσης: Εντός 2 μηνών
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 400 Σύνολα ανά έτος
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: κίτρινο Ικανότητας: 5T
Πιστοποίηση: ISO9001:2008 Προστασία: IP56
Πρωτότυπο: Κίνα μάρκα: Nante

Τοποθετημένος στυλοβάτης βραχίονας που γυρίζει τον ηλεκτρικό γερανό φλόκων, κατασκευαστής γερανών βιομηχανίας

 

 

Ο ελεύθερος μόνιμος γερανός φλόκων βραχιόνων περιστροφικός χρησιμοποιείται ευρέως για να ελέγξει ή να τοποθετήσει ένα φορτίο στις περιοχές που είναι γενικά απρόσιτες σε άλλο εξοπλισμό υλικού χειρισμού. Έχουν ως σκοπό να παρέχουν στην αξιόπιστη μακράς διαρκείας απόδοση την ελάχιστη συντήρηση. Αυτός ο γερανός φλόκων παρέχει την περιστροφή 360 βαθμού ο φλόκος που μας περιλαμβάνει τα taglines, τα συστήματα γιρλαντών, τις συνελεύσεις δαχτυλιδιών συλλεκτών και τη μηχανοποιημένη περιστροφή. Ο εύκαμπτος μηχανισμός κίνησης σας κάνει τους στόχους ανύψωσης λαβών άνετα. Μηχανοποιημένος και χειρωνακτικός τύπος ως επιλογές για το ταξίδι καροτσακιών και την περιστροφή φλόκων.

 

Οι ελεύθεροι μόνιμοι γερανοί φλόκων αναστολής καθορίζονται άμεσα στο πάτωμα χωρίς οποιαδήποτε υποστήριξη για να το κρατήσουν κατακόρυφα. Για να διατηρήσει είναι σταθερότητα και να μην κατρακυλήσει αυτό εσείς το καθορίζει σε ένα ίδρυμα 3 έως 5 πόδια βαθιά και μέχρι 4 έως 10 τετραγωνικών πόδια βάσεων ιδρύματος. Το ίδρυμα εξαρτάται από το φορτίο και την προσιτότητα. Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου γερανού είναι αυτό δεν χρειάζεται μια στήλη ή μια δομή υποστήριξης και παρέχει τη βέλτιστη σειρά της έκτασης και ο έλεγχος συγκρίνει με τοποθετημένους τους τοίχος γερανούς και άλλους τύπους γερανών φλόκων. Η εικόνα παρουσιάζει εδώ ελεύθερο μόνιμο γερανό φλόκων 2 τόνου που χρησιμοποιείται σε ένα περιβάλλον ναυπηγείων.

 

Οι γερανοί φλόκων χρησιμοποιούνται ευρέως στις ακόλουθες εφαρμογές:

1. Τερματικοί σταθμοί συναρμολογήσεων & επεξεργασίας

2. Συντήρηση οικοδόμησης

3. Συντήρηση δωματίων εγκαταστάσεων

4. Θαλάσσιες φόρτωση και συντήρηση

5. Κεντρικές φόρτωση και συντήρηση μηχανών για να ονομάσει μερικές εφαρμογές

Η μεταβλητότητα ενός γερανού φλόκων Nante είναι χωρίς ταίρι. Οι γερανοί φλόκων μας προσφέρουν μια εκτενή σειρά των επιλογών και των ικανοτήτων εγκαταστάσεων, με τη δύναμη να δημιουργηθεί η καλύτερη λύση υλικού χειρισμού με τη μέγιστη διαστημική χρησιμοποίηση. Ένας γερανός φλόκων μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα, το ίδρυμα, τη στήλη, το στυλοβάτη ή τον τοίχο δυνατότητάς σας για να προσαρμόσει οποιαδήποτε διαστημικά περιορισμούς ή σχέδια εργασίας.

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού περιλαμβάνουν:

1. Ανώτερο ρουλεμάν κυλίνδρων άξονα ακρίβειας

2. Το εύκολο σύνολο, αυτορρυθμιζόμενο γυρίζει το φρένο

3. Σειρά των προτύπων διαθέσιμων από το πλήρες εγχειρίδιο στην πλήρως τροφοδοτημένη λειτουργία

4. Τοίχος, στήλη ή??????????? υποστηρίγματα διαθέσιμοι

5. Ψυχική ηρεμία που ξέρει ότι ο γερανός σας σχεδιάζεται από τους καταρτισμένους μηχανικούς και κατασκευάζεται από τα καταρτισμένους boilermakers, τους ηλεκτρολόγους και τους συναρμολογητές.

6. Μέσο/βαρέων βαρών σχέδιο

7. Εύρωστη δομή χάλυβα με το χαμηλό φλόκο στερεός-Ιστού για το υψηλό χρησιμοποιήσιμο ύψος γάντζων γερανών.

8. Safty που δένουν με εύρωστη, ραβδωτή βασισμένη και ένας μεγάλος αριθμός μπουλονιών αγκύρων.

9. Εκτιμημένη γυρίζοντας σειρά άπειρο Χ 360 βαθμός.

10. Το πεδίο του ανεφοδιασμού περιλαμβάνει τα μπουλόνια αγκύρων, το πρότυπο και το σχέδιο για το σχέδιο ιδρύματος.

11. Για τη λειτουργία στα εντελώς εσωκλειόμενα κτήρια.

12. ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΟΡΙΟΥ: Για να αποτρέψει πέρα από την ανύψωση & πέρα από το χαμήλωμα του γάντζου.

 

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:


1. Υπερυψωμένος γερανός δοκών NANTE ο ενιαίος ακολουθεί τα πρότυπα FEM.
2. Το σχέδιο Nante και κατασκευάζει την κύρια δοκό που συνδυάζει την ελαφριά κατασκευή με τη βαρέων βαρών δύναμη, τη δύναμη και τη διάρκεια.
3. Το χαμηλό σχέδιο ελεύθερων υψών οδηγεί στη βελτιστοποίηση της περιοχής εργασίας στο όφελος χρηστών.
4. Η κοίλη μεταφορά τελών άξονων χρήσης Nante, η αποδοτικότητα μετάδοσης είναι υψηλότερη από την ανοικτή μεταφορά τελών εργαλείων.
5. Ο πίνακας ελέγχου ακολουθεί τα πρότυπα IEC.
6. Το Nante παρέχει στο γερανό την απαραίτητη συσκευή ασφάλειας, όπως περιορισμένο το φορτίο διακόπτη, τον περιστροφικό περιορισμένο διακόπτη, διαγώνιος περιορισμένος διακόπτης.
 

 

NANTE οι ευρωπαϊκοί υπερυψωμένοι γερανοί ανελκυστήρων ύφους ηλεκτρικοί συνδυάζουν την ελαφριά κατασκευή με τη βαρέων βαρών δύναμη, τη δύναμη και τη διάρκεια. Τα θαυμάσια διαχειριζόμενα χαρακτηριστικά τους μαζί α με ένα ευρύ φάσμα των τυποποιημένων και προαιρετικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων makethem μια αυτόματη πρώτη επιλογή για την εφαρμογή που απαιτεί optimallifting ο εξοπλισμός με τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.


Συμπαγές σχέδιο, βέλτιστη διαστημική χρησιμοποίηση
Λόγω των μοναδικών διαστάσεων NANTECRANE, η περιοχή πατωμάτων κάτω από το γερανό χρησιμοποιείται αποτελεσματικότερα. Η μικρή διαστημική απαίτηση και η ελαφριά, ανθεκτική κατασκευή του μολύβδου NANTECRANE στη βελτιστοποίηση της περιοχής εργασίας στους χρήστες ωφελούνται. Έναντι οποιουδήποτε άλλουδήποτε τύπου γερανών, οι γερανοί NANTE επιτρέπουν μια μείωση των δομικών απαιτήσεων των ραγών, των ακτίνων και των στηλών διαδρόμων, και του γενικού ύψους του κτηρίου. Συνεπώς, οι γερανοί NANTE αρχίζουν την επιστροφή του με τη μείωση των δαπανών οικοδόμησης κτηρίου
.

Ανώτερες ασφάλεια και αξιοπιστία
Στην ανάπτυξη του γερανού NANTE, NANTE χρησιμοποίησε την απέραντη εμπειρία του στις διαφορετικές εφαρμογές πελατών και οι εκτενείς πόροι του, που συνδυάζονται με την τεχνογνωσία από το ειδικευμένο προσωπικό, κάθε γερανός εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και την ποιότητα στους χρήστες. Το σχέδιο και η εμπειρία μας επιτρέπουν στο προϊόν για να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις διαδικασίας παραγωγής σας. Και η τμηματική παραγωγή των γερανών, που τελειώνει με την πλήρη δοκιμή εργοστασίων φορτίων κάθε γερανού, πιστοποιεί τη λειτουργία όλων των μηχανημάτων και του εξοπλισμού, και την τμηματική παραγωγή του γερανού.

 

 

Τοποθετημένος στυλοβάτης βραχίονας ικανότητα που γυρίζει την ηλεκτρική φλόκων των γερανών/γερανών 5T βιομηχανίας

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)