Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔιπλή δοκός επιβάρυνση Γερανοί

Κίτρινοι ευρωπαϊκοί τυποποιημένοι διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών για τα αυτοκίνητα

Κίτρινοι ευρωπαϊκοί τυποποιημένοι διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών για τα αυτοκίνητα

Κίνα Κίτρινοι ευρωπαϊκοί τυποποιημένοι διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών για τα αυτοκίνητα προμηθευτής
Κίτρινοι ευρωπαϊκοί τυποποιημένοι διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών για τα αυτοκίνητα προμηθευτής Κίτρινοι ευρωπαϊκοί τυποποιημένοι διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών για τα αυτοκίνητα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Κίτρινοι ευρωπαϊκοί τυποποιημένοι διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών για τα αυτοκίνητα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: NANTE
Πιστοποίηση: ISO9001,CE
Αριθμό μοντέλου: Διπλή δοκός

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: Γυμνή
Χρόνος παράδοσης: Εντός 2 μηνών
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: διπλή δοκός ΓΒΕ γερανός Ικανότητας: 20T
Έκταση: 22M Αριθμό μοντέλου: Διπλή δοκός
Πιστοποίηση: ISO9001:2008 Πρωτότυπο: Κίνα
Υψηλό φως:

manual overhead crane

,

design overhead crane

Ευρωπαϊκός τυποποιημένος διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών για τα αυτοκίνητα

 

 

Όταν τα βαριά φορτία και οι ευρείες εκτάσεις απαιτούνται, οι διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών παρουσιάζουν δύναμή τους. Αποτελούνται από δύο torsion-ελεύθερες δοκούς κιβωτίων. Αυτό τους καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλους για και τα φορτία άνω των 50T και για την έκταση περισσότερο από 35m.
Οι διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών είναι διαθέσιμοι με τις χωρητικότητες φορτίων μέχρι 50T και με τις εκτάσεις μέχρι 35 μ. οι αρθρωμένες ενώσεις μεταφορών τελών εξασφαλίζουν θετική επαφή και των τεσσάρων ροδών με τη διαδρομή. Η σειρά του καθορισμού των ρυθμίσεων επιτρέπει την κατάλληλη ένταξη των διπλών διακινούμενων γερανών δοκών στα νέα κτήρια καθώς επίσης και στα υπάρχοντα κτίρια. Ακριβώς όπως με όλους τους άλλους τύπους διπλών διακινούμενων γερανών δοκών, τα σχεδιαγράμματα της κύριας δοκού παράγονται βέλτιστα χρησιμοποιώντας τους υπολογιστές έτσι ώστε η μέγιστη απόδοση με ένα ελάχιστο του νεκρού βάρους μπορεί να επιτευχθεί. Ένα πλεονέκτημα που έχει τα οικονομικά οφέλη.

Ο διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών με τον ανελκυστήρα χρησιμοποιείται ευρέως στις ακόλουθες εφαρμογές:
1. Ελαφριοί γερανοί καθήκοντος για τα καταστήματα επισκευής, ελαφριές διαδικασίες συνελεύσεων, κτήρια υπηρεσιών, ελαφριές αποθήκες εμπορευμάτων, όπου οι απαιτήσεις υπηρεσιών είναι σπάνιες.
2. Μεσαίας ισχύος γερανοί για τα καταστήματα μηχανών και τη γενική βιομηχανική εσωτερική και υπαίθρια εφαρμογή χρήσης και.
3. Πρόσθετοι βαρέων καθηκόντων γερανοί για τους μύλους χάλυβα και άλλες βαριά καταστήματα μηχανών, αποθήκες εμπορευμάτων χάλυβα, τα βαριά καταστήματα επεξεργασίας, τους μύλους κ.λπ. εγγράφου με τη λειτουργία μαγνητών και κάδων για τα ναυπηγεία απορρίματος, τις εγκαταστάσεις λιπάσματος & το φούρνο επαγωγής.
4. Πρόσθετοι βαρέων καθηκόντων γερανοί για τους μύλους χάλυβα και άλλους βαριούς λόγους εφαρμοσμένης μηχανικής. Γερανοί που σχεδιάζονται για την καυτή εφαρμογή μετάλλων κατόπιν αιτήσεως.

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού περιλαμβάνουν:


ΣΧΕΔΙΟ:
Συμπαγείς διαστάσεις, χαμηλό βάρος, εύκολο να λειτουργήσει και εύκολο να διατηρήσει, μορφωματικό σχέδιο με τις άμεσες τακτοποιήσεις μεταξύ των συστατικών
Δομή:
Δοκός γεφυρών, μεταφορές τελών, πλαίσιο καβουριών που κατασκευάζεται από το σχέδιο πιάτων κιβωτίων/κυλημένα τμήματα. Αν απαιτείται η ακτινογραφία 100% όλων των ενώσεων συγκόλλησης άκρης των μεταφορών γεφυρών και τελών μπορεί να παρασχεθεί.
ΜΗΧΑΝΕΣ:
Ο γερανός Nante χρησιμοποιεί τις εύρωστες κυλινδρικές κωνικές πόλος-μεταβαλλόμενες μηχανές στροφέων με τα κομψά συνεχή χυτά τμήματα αργιλίου, ενσωματωμένη κατηγορία Φ, προστασία μόνωσης φρένων ασφάλειας IP54.
Η μεταβλητή συχνότητα & τηλεχειρισμοί:
Προσφέρουμε επίσης το μεταβλητό Drive συχνότητας στην ανύψωση, διαγώνιο ταξίδι, μακροχρόνιο ταξίδι για το stepless έλεγχο ταχύτητας ως προαιρετικό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Παρέχουμε επίσης τους ραδιο γερανούς τηλεχειρισμού για την εφαρμογή στις απρόσιτες και επικίνδυνες περιοχές.
Φρένα
Τα ασφαλή μαγνητικά ή υδραυλικά φρένα της ροπής 150% ή περισσότεροι εγκαθίστανται στις επεκτάσεις άξονων. Για τους βαρέων καθηκόντων γερανούς ένα δεύτερο φρένο μπορεί να τοποθετηθεί για να εξασφαλίσει ασφαλή λειτουργία.
Έλεγχοι
Ο έλεγχος κρεμαστών κοσμημάτων από το πάτωμα, κύριοι διακόπτες ελέγχου, κύριοι ελεγκτές στην καμπίνα του οδηγού μπορεί να παρασχεθεί. Ο ραδιο τηλεχειρισμός μπορεί να παρασχεθεί κατόπιν αιτήσεως.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Μορφωματικό σχέδιο, που καλύπτει μια πολύ ευρεία λειτουργούσα σειρά. Τα συστήματα σχεδιάζονται για την ευκολία της εγκατάστασης και της συντήρησης και η αξιόπιστη λειτουργία, με τα fuseless στοιχεία κυκλώματος, διοχέτευσε την καλωδίωση και τα μη-βιδωμένα τερματικά. Κάθε ομάδα κίνησης είναι εξοπλισμένη με μια συσκευή προστασίας υπερφόρτωσης μηχανών για να παρέχει την αποτελεσματική προστασία ενάντια στην απαράδεκτη υπερφόρτωση.
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ:
Κάθε συστατικό & μέρος τρίβονται λεπτομερώς & χρωματίζονται με δύο παλτά του εγχυτήρα πριν από τη συνέλευση & δύο παλτά του συνθετικού σμάλτου μετά από να εξετάσουν.
ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΟΡΙΟΥ:
Για να αποτρέψει πέρα από την ανύψωση & πέρα από το χαμήλωμα του γάντζου.

 

NANTE οι ευρωπαϊκοί υπερυψωμένοι γερανοί ανελκυστήρων ύφους ηλεκτρικοί συνδυάζουν την ελαφριά κατασκευή με τη βαρέων βαρών δύναμη, τη δύναμη και τη διάρκεια. Τα θαυμάσια διαχειριζόμενα χαρακτηριστικά τους μαζί α με ένα ευρύ φάσμα των τυποποιημένων και προαιρετικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων makethem μια αυτόματη πρώτη επιλογή για την εφαρμογή που απαιτεί optimallifting ο εξοπλισμός με τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.

 

 

Συμπαγές σχέδιο, βέλτιστη διαστημική χρησιμοποίηση

Λόγω των μοναδικών διαστάσεων NANTECRANE, η περιοχή πατωμάτων κάτω από το γερανό χρησιμοποιείται αποτελεσματικότερα. Η μικρή διαστημική απαίτηση και η ελαφριά, ανθεκτική κατασκευή του μολύβδου NANTECRANE στη βελτιστοποίηση της περιοχής εργασίας στους χρήστες ωφελούνται. Έναντι οποιουδήποτε άλλουδήποτε τύπου γερανών, οι γερανοί NANTE επιτρέπουν μια μείωση των δομικών απαιτήσεων των ραγών, των ακτίνων και των στηλών διαδρόμων, και του γενικού ύψους του κτηρίου. Συνεπώς, οι γερανοί NANTE αρχίζουν την επιστροφή του με τη μείωση των δαπανών οικοδόμησης κτηρίου

.

 

Ανώτερες ασφάλεια και αξιοπιστία

Στην ανάπτυξη του γερανού NANTE, NANTE χρησιμοποίησε την απέραντη εμπειρία του στις διαφορετικές εφαρμογές πελατών και οι εκτενείς πόροι του, που συνδυάζονται με την τεχνογνωσία από το ειδικευμένο προσωπικό, κάθε γερανός εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και την ποιότητα στους χρήστες. Το σχέδιο και η εμπειρία μας επιτρέπουν στο προϊόν για να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις διαδικασίας παραγωγής σας. Και η τμηματική παραγωγή των γερανών, που τελειώνει με την πλήρη δοκιμή εργοστασίων φορτίων κάθε γερανού, πιστοποιεί τη λειτουργία όλων των μηχανημάτων και του εξοπλισμού, και την τμηματική παραγωγή του γερανού.

 


 

Τεχνικές παράμετροι

Ικανότητα Έκταση Ύψος ανύψωσης Δύναμη Μακροχρόνιος μηχανισμός ταξιδιού

Σταυρός 

Ταξίδι

Μηχανισμός

Κρεμαστός Καμπίνα

Ανελκυστήρας

Τύπος

Ταχύτητα ανύψωσης Διακινούμενη ταχύτητα
Ταχύτητα Μηχανή Δύναμη Ταχύτητα Μηχανή Ταχύτητα      
τ μ   m/min Πρότυπο KW

m/min

Πρότυπο KW   m/min
5 7.5 6 9 12

3P εναλλασσόμενο ρεύμα 380V50

Hz

28.72

YSE802-

4D

2×0.8 42.9

YSE90L

-4D

2×1.5

CD1

(MD1) 5 (6,9,12)

- A2

8 8/0.8 17
10.5
13.5
16.5
19.5
22.5
10 7.5

YSE90L

-4D

2×1.5

CD1

(MD1) 10 (6,9,12) - A2

7 7/0.7
10.5
13.5
16.5
19.5
22.5
Ράγα Dia. Πλάτος βήματος   Μέγιστο φορτίο ανά τροχό Συνολικό βάρος Διάσταση  
Κ W Λ  L1 Χ  H1 H2 χ  
 
χιλ. KN τ χιλ.  
Ф300 37-70 34.43 4.9 1500 3000 3550 120 1163 781 578 -3  
38.04 5.86 17  
40.9 6.78 107  
44.13 7.98 187  
47.17 9.2 267  
50.28 10.7 347  
57.28 5.6 121 1374 863 620 47  
62.68 6.68 187  
67.38 8.04 277  
72.03 9.65 427  
76.66 11.37 527  
80.99 13.05 607

 

 

Κίτρινοι ευρωπαϊκοί τυποποιημένοι διπλοί υπερυψωμένοι γερανοί δοκών για τα αυτοκίνητα 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)