Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦως γερανός συστήματα

Διπλό σύστημα γερανών καθήκοντος 1t Kbk δοκών ελαφρύ με το ύψος 2.5/10 ανύψωσης ανελκυστήρων 3-8 μ αλυσίδων ταχύτητα ανύψωσης m/min

Διπλό σύστημα γερανών καθήκοντος 1t Kbk δοκών ελαφρύ με το ύψος 2.5/10 ανύψωσης ανελκυστήρων 3-8 μ αλυσίδων ταχύτητα ανύψωσης m/min

Κίνα Διπλό σύστημα γερανών καθήκοντος 1t Kbk δοκών ελαφρύ με το ύψος 2.5/10 ανύψωσης ανελκυστήρων 3-8 μ αλυσίδων ταχύτητα ανύψωσης m/min προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Διπλό σύστημα γερανών καθήκοντος 1t Kbk δοκών ελαφρύ με το ύψος 2.5/10 ανύψωσης ανελκυστήρων 3-8 μ αλυσίδων ταχύτητα ανύψωσης m/min

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: NANTE
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: KBK

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εμπορευματοκιβώτιο ή μαζικό σκάφος
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ικανότητας: 1 T ύψος ανύψωσης: 3~8 Μ
ταχύτητα ανύψωσης: 2.5/10 m/min Εκτίμηση μηχανών: 0.45/1.90
Καθήκον FEM/ISO εργασίας: 1Bm/M3 εφαρμογή: Ανελκυστήρας εργαστηρίων αποθηκών εμπορευμάτων

2Ton ελαφρύς γερανών μονοτρόχιος σιδηρόδρομος KBK καθήκοντος συστημάτων εύκολος προσαρμοσμένος συντήρηση ελαφρύς μορφωματικός

 

Introducion:

Σύστημα KBK εφαρμόσιμο στο γενικές εργαστήριο, την αποθήκη εμπορευμάτων και την εργάζομαι-θέση όπου η ανάγκη που κινεί τα αγαθά χαμηλά 3.2t, θερμοκρασία περιβάλλοντος αιτήματος είναι -20ºC ~ +60 ºC.

Το ύψος της θέσης εγκαταστάσεων συστημάτων KBK πρέπει να είναι όχι περισσότεροι από 1500m, γενική εργασία στο εσωτερικό.

Όταν το ελαφρύ σύστημα γερανών KBK που λειτουργούν μέσα υπαίθρια, στο περιβάλλον με το corrrosive αέριο και το υγρό, και η θερμοκρασία έξω από -20ºC ~ +60 ºC, τα ειδικά προστατευτικά μέτρα πρέπει να ληφθούν.

Το ελαφρύ εύκαμπτο συνδυασμένο σύστημα γερανών KBK χρησιμοποιεί ένα μορφωματικό σχέδιο για να αντικαταστήσει την παραδοσιακή έννοια ενός πλήρους σχεδίου μηχανών. Τα βασικά συστατικά της λειτουργίας γερανών γίνονται για να έχουν τις πολλαπλάσιες χρήσεις, με τα ίδια στοιχεία σύνδεσης και τις ανταλλάξιμες τυποποιημένες ενότητες. Σύμφωνα με τις ανάγκες, μπορεί να αποτελείται από τους γερανούς αναστολής ενιαίος-δοκών, τους γερανούς αναστολής διπλός-δοκών, cantilever τους γερανούς, τους ελαφριούς γερανούς ατσάλινων σκελετών, και τους γερανούς στοιβαχτών. Μπορεί επίσης να διαμορφώσει τα μεγάλης κλίμακας αυτοματοποιημένα υλικά διαχειριζόμενα συστήματα με τις ασφαλείς ανυψωτικές σειρές από 100kg σε 5000kg.Lightweight και οι εύκαμπτοι μορφωματικοί γερανοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το χέρι, καθώς επίσης και αυτόματη και ημιαυτόματη λειτουργία.

Το ελαφρύ και εύκαμπτο μορφωματικό σύστημα γερανών είναι εύκολο να εγκατασταθεί και εύκολο να διατηρηθεί. Κάθε τυποποιημένη ενότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το αμπάρωμα.

 

Εκτιμήσεις: Οι γερανοί μονοτρόχιων σιδηροδρόμων παρέχουν μόνο δύο άξονες της μετακίνησης γάντζων: up/down μέσω του ανελκυστήρα και διαβιβάστε/πίσω μέσω της ακτίνας μονοτρόχιων σιδηροδρόμων. Εάν η αίτησή σας απαιτήσει την πλευρική κίνηση, θα πρέπει να εξετάσετε άλλες εναλλακτικές λύσεις όπως ένας γερανός γεφυρών ή ατσάλινων σκελετών.

Ο ελαφρύς γερανός νέου τύπου KBK είναι ένας γενικός όρος για τον εύκαμπτο γερανό ακτίνων. KBK αποτελείται από τη συσκευή αναστολής, τη διαδρομή, τη συγκέντρωση, το καροτσάκι, τον ηλεκτρικό ανελκυστήρα, την κινητή συσκευή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και τη συσκευή ελέγχου. Μπορεί άμεσα να μεταφέρει τα υλικά στον αέρα με την ένωση στο πλαίσιο στεγών ή ακτίνων των εγκαταστάσεων. KBK που ο εύκαμπτος σύνθετος γερανός αναστολής χαρακτηρίζεται από αυτόν το κύριο σώμα της δομής χάλυβα αποτελείται από τις ράγες τύπων, και οι διαφορετικοί συνδυασμοί μπορούν να διαμορφώσουν ποικίλες μορφές χρήσης.

Οι εύκαμπτοι KBK ελαφριοί γερανοί νέου τύπου χρησιμοποιούνται ευρέως στο λιμένα, τη ηλεκτρική δύναμη, το χάλυβα, τη ναυπηγική, τη μεταλλεία, την εθνική οδό, την κατασκευή, τη μεταλλουργική και χημική βιομηχανία, την αυτοκινητική κατασκευή, το βιομηχανικό έλεγχο, τη μαζική μεταφορά, τα εξαρτήματα σωληνώσεων, τη θαλάσσια εφαρμοσμένη μηχανική, την κατασκευή αερολιμένων, τις γέφυρες, τα στάδια και άλλα σημαντικά βιομηχανίες και έργα υποδομής.

Ο ελαφρύς γερανός νέου τύπου KBK είναι αυστηρά απαγορευμένος για να ανυψώσει το λειωμένο μέταλλο και τα τοξικά, εύφλεκτα και εκρηκτικά άρθρα. Τα εύφλεκτα, εκρηκτικά και διαβρωτικά αέρια δεν επιτρέπονται στο εργασιακό περιβάλλον.

 

Πλεονέκτημα:

1. Υψηλές αξιοπιστία και σταθερότητα

Το ελαφρύ σύστημα γερανών KBK αποτελείται από τα τυποποιημένα μορφωματικά μέρη, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν τη μάζα και υψηλός - ποιοτική παραγωγή. Μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις μεμονωμένες απαιτήσεις των πελατών.

2. Ισχυρή προσαρμοστικότητα

Το ελαφρύ σύστημα γερανών KBK μπορεί ελαστικά να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε σταθμού στο εργοστάσιο. Μπορεί να συγκεντρωθεί κατά βούληση από το σταθερό σημείο στην υψηλή ακρίβεια πολυσημειακή και να πολυ-κτυπήσει τις αυτοματοποιημένες γραμμές μεταφορών.

3. Κατάλληλη εγκατάσταση και οικονομική αποδοτικότητα

Το ελαφρύ σύστημα γερανών KBK είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να διορθώσει. Τα σχεδιαγράμματα KBK και τα τυποποιημένα μέρη ενότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τη σύνδεση μπουλονιών, η οποία μπορεί να σώσει το διάστημα πατωμάτων εργοστασίων και να βελτιώσει τα επιχειρηματικά οφέλη.

4. Ελαφρύς, κατάλληλος χειρισμός και εύκολη χειρωνακτική μετακίνηση.

5. Μειωμένο κόστος εγκαταστάσεων, χαμηλής ισχύος, μικρή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλα περιεκτικά κέρδη.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
1.Improve αποδοτικότητα εργασίας
2.Safe και αξιόπιστο φρένο
3.Long ζωή υπηρεσιών
4.Easy συντήρηση
5.Safe στη χρήση
6.Lightweight

 

Τύποι:
Αυτή η σειρά γερανών μονοτρόχιων σιδηροδρόμων περιλαμβάνει το σταθερό ανελκυστήρα μονοτρόχιων σιδηροδρόμων, straigt το γερανό μονοτρόχιων σιδηροδρόμων, το δακτυλιοειδή γερανό μονοτρόχιων σιδηροδρόμων, το γερανό μονοτρόχιων σιδηροδρόμων τύπων του S κ.λπ.

 

Εξαρτήματα:

Διπλό σύστημα γερανών καθήκοντος 1t Kbk δοκών ελαφρύ με το ύψος 2.5/10 ανύψωσης ανελκυστήρων 3-8 μ αλυσίδων ταχύτητα ανύψωσης m/min

 

Ικανότητα (τ) Ταχύτητα ανύψωσης Εκτίμηση μηχανών Ύψος ανύψωσης Πτώση Καθήκον FEM/ISO εργασίας
(m/min) (KW) (μ)
0,25 2.0/8.0 0.09/0.36 3~8 1/1 1Am/M4
0,32 2.0/8.0 0.18/0.75 1/1 3m/M6
0,5 2.0/8.0 0.18/0.75 1/1 1Am/M4
0,63 2.5/10 0.45/1.90 1/1 2m/M5
1 2.5/10 0.45/1.90 1/1 1Bm/M3
1.5 1.25/5.0 0.75/3.0 1/1 1Am/M4
2 1.25/5.0 0.45/1.90 1/1 1Am/M4
2.5 1.25/5.0 1.2/4.8 1/1 1Am/M4
3 1.25/5.0 0.75/3.0 1/1 1Am/M4

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)