Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταGantry γερανός

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή)

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή)

Κίνα Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή) προμηθευτής
Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή) προμηθευτής Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή) προμηθευτής Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή) προμηθευτής Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή) προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή)

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Nante
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: DCS60t-20m-16m

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: στο εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Εντός 2 μηνών
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Gantry γερανός εφαρμογή: Προκατασκευασμένος τομέας ακτίνων
Εκτιμημένη ικανότητα φόρτωσης: 60t Έκταση: 20 m
Ύψος: 16M Μέθοδος ελέγχου: Καμπίνα γερανών/τηλεχειρισμός
Τροφοδοσία: 3P 380VAC 50HZ Πιστοποίηση: CE
Κατάσταση: Νέα Εγγύηση: ένα έτος

 

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή)

 

Ο γερανός ατσάλινων σκελετών είναι ένα είδος παραμόρφωσης του γερανού γεφυρών, αποκαλούμενης επίσης γερανό ατσάλινων σκελετών. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη φόρτωση και την εκφόρτωση του υπαίθριου ναυπηγείου αγαθών, του ναυπηγείου αποθεμάτων και του μαζικού φορτίου. Ο γερανός ατσάλινων σκελετών έχει τα χαρακτηριστικά του υψηλού ποσοστού χρησιμοποίησης, της ευρείας σειράς λειτουργίας, της ευρείας προσαρμοστικότητας και της ισχυρής καθολικότητας, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στο ναυπηγείο φορτίου λιμένων.

Η δομή μετάλλων της είναι όπως ένα πύλη πλαίσιο. Δύο πόδια εγκαθίστανται κάτω από την κύρια δέσμη, η οποία μπορεί να περπατήσει άμεσα στη διαδρομή στο έδαφος. Οι δύο άκρες της κύριας δέσμης μπορούν να έχουν τις overhanging cantilever ακτίνες.

Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών έχει την ισχυρή ικανότητα ρουλεμάν, τη μεγάλη έκταση, την καλή γενική σταθερότητα και πολλές ποικιλίες, αλλά η ποιότητά της είναι μεγαλύτερη και το κόστος του είναι υψηλότερο από αυτό του ενιαίου γερανού ατσάλινων σκελετών δοκών με την ίδια ικανότητα ανύψωσης. Σύμφωνα με τη διαφορετική δομή δοκών, μπορεί να διαιρεθεί σε δύο μορφές: δοκός κιβωτίων και δοκός ζευκτόντων.

 

Οι γερανοί ατσάλινων σκελετών χρησιμοποιούνται ευρέως στις ακόλουθες εφαρμογές:

1. Να προκατασκευάσει τα ναυπηγεία

2. Ναυπηγική

3. Χειρισμός εμπορευματοκιβωτίων

4. Εργοτάξια οικοδομής

5. Βιομηχανία μαρμάρου/γρανίτη

6. Συντήρηση μεταλλείας

7. Εργοτάξια οικοδομής γεφυρών

8. Περιοχές οδοποιίας

9. Μάντρες

10. Scrapyards

11. Ναυπηγεία σιδηροδρόμων

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών NANTE ακολουθεί τα πρότυπα FEM.
2. Η κύρια δοκός μπορεί να είναι τύπος παραθύρων και πλέκει τον τύπο που μπορεί windproof και χαμηλό βάρος.
3. Ο διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών grider μπορεί να επιτύχει το ύψος ανύψωσης μέχρι 80m, έκταση μέχρι 60m, ικανότητα μέχρι 700ton
και ομάδα καθήκοντος μέχρι M8.
4. Κοίλο σχέδιο βαγονέτων άξονων χρήσης με την κάθετη μηχανή εργαλείων, η οποία είναι διαστημική αποταμίευση και μακριά ζωή υπηρεσιών.
5. Ο ανελκυστήρας, καροτσάκι βαρούλκων, πίνακας ελέγχου, μηχανή εργαλείων έχει την αδιάβροχη κάλυψη που μπορεί να επιτύχει την υψηλότερη κατηγορία IP

 

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού:

1. Το μέρος δομών χάλυβα του γερανού ατσάλινων σκελετών ενώνεται στενά από U-steel με το ελαφρύ, χαμηλότερο κόστος και την κατάλληλες συνέλευση και την αποσύνθεση.

2. Γρήγορες ταχύτητα ανύψωσης και αντίσταση ισχυρού ανέμου.

3. Πολλές συσκευές ασφάλειας όπως ο περιοριστής υπερφόρτωσης, ο περιοριστής πέρα-ύψους και ο διακόπτης υπερβολικής επιτάχυνσης προστίθενται για να εξασφαλίσουν ασφαλή λειτουργία των προϊόντων.

4. Μπορούμε να σχεδιάσουμε τους γερανούς ατσάλινων σκελετών με τις διαφορετικές προδιαγραφές για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών.

5. Πλήρες sub-arc διείσδυσης ένωσε στενά τις τοπ φλάντζες για τον τελευταίο στην αντίσταση δύναμης και κούρασης.

6. Η γραμμή τρύπησε τις ενός κομματιού μεταφορές τελών για να εξασφαλίσει ακριβή ευθυγράμμιση και να λειάνει τις διακινούμενες επιλογές.

7. Υψηλός - χρώμα ποιοτικών σμάλτων με προαιρετικά συγκεκριμένα συστήματα pak 2 ή πελατών.

8. Οι μεγάλου μεγέθους μηχανές και οι έλεγχοι για να επιτρέψουν τη λειτουργία στους όρους ισχυρού ανέμου, τα συστήματα χρωμάτων αμμοβολών και υψηλής επίδοσης, γαλβάνισαν τους συνδέσμους, διαστημικές θερμάστρες στις μηχανές και οι έλεγχοι, καλύψεις ανελκυστήρων, μηχανή καλύπτουν κ.λπ.

9. Ψυχική ηρεμία που ξέρει ότι ο γερανός σας σχεδιάζεται από τους καταρτισμένους μηχανικούς και κατασκευάζεται από τα καταρτισμένους boilermakers, τους ηλεκτρολόγους και τους συναρμολογητές.

 

Φύλλο στοιχείων:

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών
Ικανότητα   10T 20T 32T
Έκταση μ 10 15 20 25 30 10 15 20 25 30 10 15 20 25 30
Cantilever μ 3 ~ 7 3 ~ 7 3 ~ 7
Ύψος της ανύψωσης μ 6 ~ 15 6 ~ 30 6 ~ 30
Ταχύτητα ανύψωσης m/min 5/0.8 4/0.66 3.3/0.8
Ταχύτητα καροτσακιών 5~20 5~20 5~20
Μακροχρόνια ταχύτητα ταξιδιού 0-20, 0-32, 0-40 0-20, 0-32, 0-40 0-20, 0-32, 0-40

 

το εργοστάσιό μας

Διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών για τον προκατασκευασμένο τομέα DCS10t-20m-16m ακτίνων με το βαρούλκο 10t Nante (ράψτε τη μηχανή)

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)