Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΈναρξη Gantry γερανός

Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m

Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m

Κίνα Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m προμηθευτής
Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m προμηθευτής Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m προμηθευτής Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: NANTE
Αριθμό μοντέλου: JQG320t-55 m

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: Γυμνή
Χρόνος παράδοσης: Εντός 2 μηνών
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ικανότητας: 320 τόνος Έκταση: 55 μ
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Gantry γερανός εφαρμογή: Κατασκευή υπαίθριας, ανόδου οικοδόμησης υψηλή
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό Πιστοποίηση: ISO, CE

Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου
 
 Η σειρά μας γερανού προώθησης ζευκτόντων/προωθητή ακτίνων είναι σημαντικά μηχανήματα για τις υψηλές κατασκευές ανόδου, γεφυρώνει κ.λπ. Αυτοί οι γερανοί δοκών προώθησης χάλυβα μπορούν να χειριστούν γάτα-στο σκυρόδεμα θέσεων, καθώς επίσης και τα προκατασκευασμένα στοιχεία, ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμοι για τις διάφορους εκτάσεις και τους τύπους εποικοδομημάτων. Με το περίπλοκες σχέδιο & την επεξεργασία, αυτές οι δοκοί προώθησης είναι ο ίδιος μια δομή χάλυβα, η οποία προωθεί στις υψηλές κατασκευές ανόδου ή την έκταση αποβαθρών γεφυρών από την έκταση. Με τις ποικίλα ικανότητες και τα ύψη προώθησης, η σειρά μας προώθησης των δοκών γίνεται από το ποιοτικό υλικό, εξασφαλίζοντας ανθεκτική και αξιόπιστη απόδοση. 
Οι γερανοί προώθησης χρησιμοποιούνται ευρέως στις ακόλουθες εφαρμογές:

 1. Κατασκευή γεφυρών
 2. Κατασκευή εθνικών οδών
 3. Κατασκευή σιδηροδρόμων
 4. Οδοποιία.

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού περιλαμβάνουν:

 1. Αξιόπιστη απόδοση
  1. Εφαρμόστε την πιό πρόσφατη χωριστή καρφωμένη δομή του τριγωνικού διαστημικού ζευκτόντος στην κύρια δοκό, ώστε να βελτιωθούν η ακαμψία και η δύναμη ολόκληρου του γερανού.
  2. Η κύρια δοκός αποτελείται από τον υψηλής αντοχής χάλυβα Q345, και το λειωμένο μέταλλο στο πιό πρόσφατο σχέδιο για να εξασφαλίσει την κύρια δοκό μπορεί να λειτουργήσει κάτω από τον υψηλής αντοχής τρόπο ακίνδυνα.
  3. ZHONGJIAN ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων είναι πρωτοποριακός συνεχή χρονική λειτουργία κατά τη διάρκεια της προόδου προώθησης γεφυρών στην Κίνα. Είναι του πληρέστερου γερανού προώθησης λειτουργίας για την ενιαία μηχανή εσωτερικά.
  4. Έναντι των παρόμοιων προϊόντων από άλλο προμηθευτή, ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων ZHONGJIAN έχει τη μοναδική έννοια σχεδίου του στη δυσκολότερη τρύπα-έκταση κατά τη διάρκεια της ανέγερσης γεφυρών, με τον τρόπο τη δευτερεύουσα ακτίνα. Έτσι, είναι ασφαλέστερο να λειτουργήσει υπό τον υψηλό δύσκολο και όρο κινδύνου.
  5. Η ισχυρή μπροστινή, μέση ακτίνα και ο γερανός τριών υπερθύρων συνδέουν για να εξασφαλίσουν εγκάρσια σταθερότητα κατά τη διάρκεια της ανέγερσης γεφυρών πλήρως.
  6. Υπάρχει χωριστός έλεγχος διακοπτών κτυπήματος σε κάθε διακινούμενο μηχανισμό, ώστε να μειωθεί η αμοιβαία σύγκρουση μεταξύ κάθε διακινούμενου μηχανισμού.
  7. Σύστημα αντίστασης υπερφόρτωσης: υπάρχει περιοριστής βάρους υψηλής επίδοσης σε δύο σύνολα καροτσακιών, έτσι εάν η ανυψωτική δοκός υπερφορτώνει, ο περιοριστής βάρους θα τον σταματήσει αμέσως.
  8. Υπάρχουν κανονικά τρία πόδια από άλλο προμηθευτή. Αλλά έχουμε τέσσερα πόδια, συμπεριλαμβανομένου ενός μπροστινού ποδιού, ένα μέσο πόδι, ένα οπίσθιο πόδι και ένα προσωρινό πόδι.
  9. Εφαρμόστε εσωτερικό συρρικνώνεται το πόδι στην κάθετη δευτερεύουσα ακτίνα ενός χρόνου σε θέση και έχει περισσότερη ασφάλεια.
 2. Ισχυρότερη αντίσταση διάβρωσης
  1. Αυστηρά εκτελέστε την τυποποιημένη διαδικασία ζωγραφικής για να εξασφαλίσετε ποιότητα ανατίναξης και ζωγραφικής.
  2. Εφαρμόστε το εσωκλειόμενο χάλυβας τμήμα Χ της κύριας χορδής δοκών. Η χορδή Ιστού γίνεται από τον προσαρμοσμένο τετραγωνικό σωλήνα για να πραγματοποιήσει την εσωκλειόμενη συγκόλληση, η οποία μπορεί να αποφύγει την εσωτερική σκουριά.
 3. Υψηλότερη αποδοτικότητα εργασίας
  1. Υπάρχει διακινούμενη ράγα μαζί με την κύρια δοκό, το καροτσάκι και το διαμήκη γερανό. Έτσι, δεν είναι καμία ανάγκη να τοποθετηθεί η διακινούμενη ράγα περισσότερο. Κατά αυτόν τον τρόπο, πολλά βοηθητικά υλικά σώζονται και ο χρόνος παραγωγής κερδίζεται επίσης.
 1. ZHONGJIAN η προώθηση του γερανού έχει την υψηλότερη αποδοτικότητα εργασίας, με 6~8 κομμάτια ανέγερσης δοκών κάθε μέρα, βασισμένης σε αρκετούς συγκεκριμένη παροχή πιάτων, ειδικευμένο χειριστή και καλή συνθήκη επί του τόπου.
 2. Περισσότερη ευελιξία
  1. Σχεδιάζεται symmetrically. Η διπλής κατεύθυνσης ανέγερση δοκών μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς διασπασμένο και να γυρίσει στην αρχική θέση.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα μέτρο του υδραυλικού γρύλου για το μπροστινό πόδι και το οπίσθιο πόδι. Αυτό το σχέδιο βελτιώνει την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την ευελιξία εργασίας κατά ένα μεγάλο μέρος.
  3. Δημιουργήστε τη λοξή γέφυρα από τον κεκλιμένο τρόπο. Εφαρμόστε την περιστροφική φλάντζα προσώπου για να συνδέσετε κάθε μηχανισμό και δομή, για να δημιουργήσει τη γέφυρα 0~45°skew. Η δευτερεύουσα ακτίνα μπορεί να τοποθετηθεί ένας χρόνος για τη γέφυρα ακτίνας καμπυλών πάνω από 320m.
 3. Ευκολότερες συνέλευση και αποσύνθεση
  1. Κάθε δομή συνδέεται με τις καρφίτσες και τα μπουλόνια για να διευκολύνει τη συνέλευση.
  2. Κανονικά ένα σύνολο γερανού προώθησης μπορεί να συγκεντρωθεί μέσα σε 7days.
 4. Άφθονη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα
  1. Ο κύριος μηχανικός μας ο Δρ Zhao είναι επαγγελματικός και πολύ διάσημος στην Κίνα για να σχεδιάσει τους γερανούς προώθησης.
  2. ZHONGJIAN ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων είναι ένας από τους υψηλότερους κατασκευαστές μετοχών αγοράς στην Κίνα, ειδικά στο οικονομικό δέλτα ποταμών Yangtze, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας παντού.
  3. Υπάρχει μηδέν ατύχημα για το γερανό προώθησης ZHONGJIAN.
  4. ZHONGJIAN ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων έχει χρησιμοποιηθεί στα διάφορα βασικά προγράμματα, όπως ο σιδηρόδρομος Hyning, η γέφυρα έκτασης θάλασσας hangzhou-κόλπων, η γέφυρα Minpu, η έξοχη μεγάλη γέφυρα Wenzhou, τα προγράμματα κ.λπ. γεφυρών Jiubao.
  5. Υπάρχει εμπειρία 17 ετών σε αυτόν τον τομέα για ZHONGJIAN. Η άριστη προσωπικότητα υπαλλήλων, η ειδικευμένη γραμμή παραγωγής και η προηγμένη διαδικασία παραγωγής είναι η σημαντικότερη εγγύηση στα προϊόντα μας.

Γενικό σχέδιο ή σχέδιο σκίτσων ή σχεδίων
Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m
Συγκεντρώστε το σχέδιο διαδικασίας
Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m
Σχέδιο διαδικασίας μέσω-τρυπών
Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55mΓερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης χάλυβα για την οικοδόμηση των υψηλών κατασκευών ανόδου με την ικανότητα 320 τόνου και την έκταση 55m
 
Τεχνικές παράμετροι

Τεχνικές λεπτομέρειες του γερανού προώθησης τύπων περπατήματος JQG
Πρότυπο & τύπος JQG100T/30m JQG140T/40m JQG160T/45m JQG180T/50m JQG250T/55m
Εκτιμημένη ικανότητα (τ) 100 140 160 180 250
Κατάλληλη έκταση (μ) 30 40 45 50 55
Κατάλληλη μορφή ακτίνων Τ-ακτίνα, ι-ακτίνα, box-beam
Κατάλληλη διαμήκης κλίση για τη δημιουργία των ακτίνων (%) ≤ 30%
Διασχίζοντας τη γωνία για τη δημιουργία κεκλιμένου overpass 45º
Να διαβεί την ταχύτητα του καροτσακιού γερανών (m/min) 1.8m/min~2.5m/min
Διαμήκης ταχύτητα του βαγονέτου καροτσακιών (m/min) 4m/min 3.7m/min 3.2m/min 3m/min 3m/min
Ανύψωση της ταχύτητας της δοκού κρεμαστρών (m/min) 0.9~1m/min 0.9~1m/min 0.8~0.9m/min 0.8~0.9m/min 0.8~0.9m/min
Να διαβεί την ταχύτητα ολόκληρου του γερανού (m/min) 2.5m/min 2.5m/min 2m/min 2m/min 1.8m/min
Διαμήκης ταχύτητα της κύριας δοκού (m/min) 3 2.8 2.5 2 2
Ελάχιστη ακτίνα της δημιουργίας των καμπυλών (μ) 280 300 300 500 500
Δυναμική ικανότητα ανύψωσης κάτω από το φορτίο δοκιμής (τ) 125 175 200 225 312.5
Στατική ικανότητα ανύψωσης κάτω από το φορτίο δοκιμής (τ) 110 154 176 198 275
Τρόπος μέσω-τρυπών τύπος περπατήματος
Τρόπος σίτισης ακτίνων Οπίσθια σίτιση αυτοκινήτων
Συνολική δύναμη (KW) 81.2 115.2 127.6 139.8 151.2
Βάρος (τ) ≈ 108 ≈ 152 ≈ 176 ≈ 200 ≈ 298

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)