Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΈναρξη Gantry γερανός

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα

Κίνα Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα προμηθευτής
Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα προμηθευτής Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα προμηθευτής Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα προμηθευτής Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: NANTE
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: JQG400T-45m

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: Γυμνή
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 60days
Όροι πληρωμής: TT, L / C
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πιστοποίηση: ISO9001:2008 Ικανότητας: 400T
Έκταση: 45m Χρώμα: κόκκινο/κίτρινος

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα

 

1, η κάθετη λειτουργία της γέφυρας και στις δύο πλευρές των συγκεκριμέών απαιτήσεων ύψους που αντιστοιχούν στο επίπεδο, για να διατηρήσει έναν ομαλό. Τα μπροστινά, μέσα και οπίσθια πόδια του οριζόντιου επιπέδου απαιτήσεων διαδρομής τρεξίματος, και ελέγχουν αυστηρά το διάστημα, οι τρεις διαδρομές πρέπει να είναι παράλληλες.


2, η λοξή εγκατάσταση ακτίνων γεφυρών συγκεκριμένη, η γέφυρα πριν από τη μηχανή, οι οπίσθιων ρόδες θέσης ροδών περπατήματος ποδιών αριστερών και δεξιών, για να τρικλίσουν πριν και μετά από το διάστημα μπορούν να υπολογιστούν σύμφωνα με τη γωνία της λοξής κίνησης, έτσι ώστε τα πόδια μπορούν να τρέξουν στην ίδια οριζόντια διαδρομή (παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τη μονάδα κατασκευής για τα συγκεκριμένα θέματα).

 

3, η κάθετη μετακίνηση της γέφυρας για να κάνουν όλη την προπαρασκευαστική εργασία, που απαιτούν μια θέση σε ισχύ, δεν επιτρέπουν τη μισής απόστασης μικρή διακοπή.

 

4, ο γερανός μηχανών γεφυρών για να φέρουν τη συγκεκριμένη διαμήκη λειτουργία ακτίνων, τα μπροστινά μέρη ποδιών απαιτούν τον ανελκυστήρα αλυσίδων χεριών (5t) και το πέρασμα της διαδρομής για να σφίγξουν σταθερό, για να ενισχύσουν τη σταθερότητα.

 

5, η εγκατάσταση της γέφυρας πάνω-κάτω τη διαμήκη κλίση, η κάθετη μετατόπιση της μηχανής γεφυρών για να αποτρέψει τα μέτρα ταξί. Παραδείγματος χάριν: η χρήση του τριγωνικού σιδήρου μέσα μπροστινό και πίσω μέρος της ρόδας για την προστασία, ειδικά στο πόδι από το τέλος ακτίνων στενό, προσοχή μετατόπισης στον έλεγχο.

 

6, αφότου πρέπει να πραγματοποιηθεί η συνέλευση μηχανών γεφυρών κρεμώντας τη συνταξιούχο λειτουργία γερανών δοκιμής, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μετά από τη συγκεκριμένη δοκιμή ακτίνων, η μηχανή γεφυρών και να οργανωθούν έπειτα σε ισχύ για να αρχίσουν τη λειτουργία εγκαταστάσεων.

 

7, διαδικασίες εγκαταστάσεων μηχανών γεφυρών, πρέπει πάντα να δώσουμε προσοχή στους ελέγχους ασφάλειας, κάθε εγκατάσταση μιας τρύπας πρέπει να είναι ένας περιεκτικός έλεγχος ασφαλείας, διαπίστωσε ότι το πρόβλημα για να σταματήσει εργασία και έγκαιρη επεξεργασία για να συνεχίσει τις διαδικασίες. Μην επιτρέψτε στη μηχανική ηλεκτρολογική εργασία για να αποτύχετε.

 

8, η λειτουργία εγκαταστάσεων δεν επιτρέπονται για να τρέξουν την υπερφόρτωση, μην κλίνοντας τις διαδικασίες ανύψωσης.

Εννέα, συνδέοντας υλικό επεξεργασίας καρφιτσών πρέπει να απαιτηθούν σύμφωνα με τα σχέδια σχεδίου, όχι με τη χαμηλή επεξεργασία χάλυβα αντ' αυτού.

 

10, αέρας πέντε επάνω από τη λειτουργία είναι αυστηρά απαγορευμένα, πρέπει με έναν γερανό γεφυρών ξαρτιών και τον ανυψωτικό γερανό, να γεφυρώσουν τη μηχανή για να σταματήσουν όταν η δύναμη να κόψουν για να αποτρέψουν τα ατυχήματα.

 

11, η κάθετη θέση της μηχανής γεφυρών πρέπει αυστηρά να ελέγξουν το μέγεθος θέσης, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η συγκεκριμένη προκατασκευασμένη ακτίνα εγκατεστημένη σε ισχύ.

 

12, επειδή η γέφυρα είναι μια γέφυρα για να εγκαταστήσει το μεγάλης κλίμακας ειδικό εξοπλισμό, διαδικασίες μηχανών γεφυρών πρέπει να είναι σαφώς τμήμα της εργασίας, της ενοποιημένης εντολής, στους πλήρους απασχόλησης χειριστές οργάνωσης, των πλήρους απασχόλησης ηλεκτρικών και πλήρους απασχόλησης επιθεωρητών ασφάλειας. Για να έχει τις ακριβή οργανώσεις και τα μέτρα κατασκευής για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της κατασκευής. Οι βασικοί όροι είναι οι ακόλουθοι:

 

Διοικητής 1:

Γνωστός με τις βασικές προϋποθέσεις της δομής γεφυρών και της ανυψωτικής εργασίας. Καταρχάς ο γνωστός με τη δομή της μηχανής γεφυρών, των διαδικασιών συνελεύσεων, των λειτουργουσών μεθόδων και των οδηγιών στη χρήση των οδηγιών, και έχει ορισμένες οργανωτικές δεξιότητες, γνωστές με το σήμα εντολής, ισχυρή αίσθηση ευθύνης

 

Ηλεκτρολόγος ένας:

για να καταλάβει το διάγραμμα κυκλώματος μηχανών γεφυρών και σύμφωνα με την καλωδίωση χαρτών, μπορεί γρήγορα να αφαιρέσει το ελάττωμα στην εργασία, ισχυρή αίσθηση ευθύνης, επιχειρησιακό ειδικευμένο, ευκίνητο άτομο και αρμόδιος για τη λειτουργία της μηχανής γεφυρών

 

Υδραυλικοί εργαζόμενοι 1:

ο γνωστός με τη βασική γνώση των υδραυλικών συστημάτων και δεξιοτήτων χρήσης και συντήρησης, μπορεί σωστά να λειτουργήσει και να αποβάλει τη σχετική αποτυχία

 

Lifeguard 3:

έχει πολλά έτη εμπειρίας στην ανύψωση της εργασίας, ισχυρή αίσθηση ευθύνης, με έναν ορισμένο βαθμό μηχανικής γνώσης, γνωστό με τις λειτουργικές διαδικασίες γερανών και οι διαδικασίες ασφάλειας, λειτουργούν σοβαρά αρμόδιο, λεπτολόγος

 

Βοηθητικοί εργαζόμενοι 3: έχετε μια κάποια πολιτιστική γνώση, ισχυρός και ισχυρός, εργατικός, πρόθυμος να μελετήσει την επιχείρηση των νέων, και ως αντικείμενο κατάρτισης.

 

13, cantilever διαμήκης μετακίνηση, οι ανώτερες δύο ημέρες του αυτοκινήτου πρέπει να είναι πίσω, πριν από το λίκνο πίσω στο μεταγενέστερο πόδι μετά από το γερανό πίσω στα οπίσθια πόδια και τη μέση της μέσης των υψηλών ποδιών.

 

14, η κορυφή του τοπ υψηλού ποδιού, το προηγούμενο κάρρο πρέπει να υποχωρηθούν στο μπροστινό πόδι ο οπίσθιος άξονας πρέπει να είναι πίσω στα μετα πόδια.

 

15, τα προηγούμενα πόδια ή υψηλός μετά από την κορυφή του υψηλού ποδιού, το διμερές αυτοκίνητο πρέπει να είναι πίσω πλησίον τα πόδια.

 

16, το προηγούμενο υψηλός-κάθισμα που η τοπ θέση, εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα ειδικό προσάρτημα θα είναι η κορυφή του τμήματος κτυπήματος της κλειδαριάς, έτσι ώστε ο γρύλος αναγκάζει για πολύ καιρό.

 

17, υδραυλικό σύστημα

 

a. ανήκετε στον ίδιο κύλινδρο στη βαλβίδα σφαιρών δύο, πρέπει επίσης να κλειθεί ή να ανοίξει συγχρόνως, πρέπει όχι μόνο να ανοίξει τη μέση του ενός και να κλείσει άλλη, διαφορετικά θα προκαλέσει στο ατύχημα ακόμη και την έκρηξη μανικών ή την υδραυλική ζημία κυλίνδρων

β. σύμφωνα με τον προηγούμενο, μετά από τα τρεις πόδια και γρύλο ο γρύλος γρύλων για να αποφασίσει τους διαφορετικούς λειτουργούντες όρους για να θέσει την αξία της ανακουφιστικής βαλβίδας, αλλά το μέγιστο δεν θα υπερβεί 31MPa. Μετά από να θέσει το καρύδι με την κλειδαριά, και δεν μπορεί να αλλάξει αυθαίρετα τη θέτοντας πίεση, πάρα πολύ μικρός είναι συχνά υπερχείλιση στην εργασία, με συνέπεια την άνοδο θερμοκρασίας πετρελαίου ή ακόμα και την εργασία θέστε την πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλος δεν μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο της ασφάλειας, να βλάψει στα συστατικά. Η συγκεκριμένη θέτοντας αξία καθορίζεται από τον τεχνικό τομέων

γ. όταν η θερμοκρασία πετρελαίου υπερβαίνει 70 ℃ πρέπει να σταματήσουν, όταν πρέπει να εξετάσει η θερμοκρασία πετρελαίου κάτω από 0 ℃ την αντικατάσταση του υδραυλικού πετρελαίου χαμηλής θερμοκρασίας

d. το τμήμα συστατικών, σωληνώσεις, όπως η αποτυχία, πρέπει αμέσως να σταματήσει, με την κατάρτιση του πλήρους απασχόλησης τεχνικού προσωπικού για να ελέγξει και να επισκευάσει, ο χειριστής δεν μπορεί αναρμόδια κατεδάφιση

 

18, μηχανή γεφυρών πρέπει να είναι συσκευή προστασίας αστραπής οργάνωσης, με την χρήση των μονάδων για να λύσουν δικοί τους.

 

19, κάρρα μηχανών γεφυρών που περπατούν την ικανότητα μεταφοράς ακτίνων ακτίνων πρέπει να καλύψουν τις σχετικές απαιτήσεις, το ελεύθερο τέλος δύο πρέπει να τεθεί το σίδηρο. Τα κάρρα είναι εξοπλισμένα με τα ειδικά εργαλεία (σίδηρος σφηνών) και τα προειδοποιητικά σημάδια, εάν λόγω μηχανικού, ηλεκτρικός ή της κακής χρήσης που προκαλείται από το δραπέτη κάρρων, η σφήνα στη ρόδα περπατήματος μεταξύ της διαδρομής, έτσι ώστε η γέφυρα δεν μπορεί να συνεχίσει την ολίσθηση.

 

20, στη μηχανή γεφυρών διαμήκη ή εγκάρσια και στις δύο άκρες της διαδρομής, πρέπει να τεθούν ως στόχος να εμποδίσουν το σίδηρο για να εξασφαλίσουν τη σταθερότητα της μετατόπισης μηχανών γεφυρών.

 

21, πριν από την εργασία μηχανών γεφυρών, πρέπει να ρυθμιστούν πριν και μετά από το ύψος του ποδιού, έτσι ώστε η κύρια κλίση δοκών γεφυρών διαμήκης <1>

 

22, διαμήκης τοποθέτηση διαδρομής περπατήματος μηχανών γεφυρών διαμήκης <3>

 

23, η μηχανή γεφυρών στις συνθήκες προς τα κάτω εργασίας, η διαμήκης ράγα ή το διαμήκες slope> 1% σε 3%, εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον ανελκυστήρα για να τραβήξουν τη μηχανή γεφυρών για να προστατεύσουν, για να αποτρέψουν το αυτοκίνητο κάτω.

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών προωθητών ακτίνων JQG 400T45M για την εθνική οδό/τη γέφυρα 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)