Co. μηχανημάτων Nante Hangzhou, ΕΠΕ.

Ανυψωτικός την επιχείρησή σας, που ανυψώνει την επιτυχία σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΈναρξη Gantry γερανός

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών ακτίνων για το κατασκευαστικό πρόγραμμα σιδηροδρόμων με την αξιόπιστη απόδοση

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών ακτίνων για το κατασκευαστικό πρόγραμμα σιδηροδρόμων με την αξιόπιστη απόδοση

Beam Launcher Gantry Crane for railway construction project with Reliable performance
Beam Launcher Gantry Crane for railway construction project with Reliable performance Beam Launcher Gantry Crane for railway construction project with Reliable performance Beam Launcher Gantry Crane for railway construction project with Reliable performance

Μεγάλες Εικόνας :  Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών ακτίνων για το κατασκευαστικό πρόγραμμα σιδηροδρόμων με την αξιόπιστη απόδοση Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: NANTE
Αριθμό μοντέλου: JQG160t-45m

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: N/A
Συσκευασία λεπτομέρειες: Γυμνή
Χρόνος παράδοσης: Εντός 2 μηνών
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Αριθμό μοντέλου: JQG160t-45m Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Max. Φορτίο ανύψωσης: 160T Έκταση: 45m
Υψηλό φως:

travelling gantry crane

,

launching girder bridge

Γερανός ατσάλινων σκελετών προώθησης μηχανημάτων με την ισχυρή αντίσταση διάβρωσης

 

Η προώθηση του προωθητή γερανών/ακτίνων για την κατασκευή οδογεφυρών φορτίων είναι σημαντικά μηχανήματα για τις υψηλές κατασκευές ανόδου, γεφυρώνει κ.λπ. Αυτοί οι προωθητές ακτίνων μπορούν να χειριστούν απόρριμμα-στο σκυρόδεμα θέσεων, καθώς επίσης και τα προκατασκευασμένα στοιχεία, ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμοι για τις ποικίλους εκτάσεις και τους τύπους εποικοδομημάτων. Με το περίπλοκες σχέδιο & την επεξεργασία, αυτές οι δοκοί προώθησης είναι ο ίδιος μια δομή χάλυβα, η οποία προωθεί στις υψηλές κατασκευές ανόδου ή την έκταση αποβαθρών γεφυρών από την έκταση. Με τις ποικίλα ικανότητες και τα ύψη προώθησης, η σειρά μας προώθησης των δοκών γίνεται από το ποιοτικό υλικό, εξασφαλίζοντας ανθεκτική και αξιόπιστη απόδοση.

 

Οι γερανοί προώθησης χρησιμοποιούνται ευρέως στις ακόλουθες εφαρμογές:

1.    Κατασκευή γεφυρών

2.    Κατασκευή εθνικών οδών

3.    Κατασκευή σιδηροδρόμων

4.    Οδοποιία.

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού περιλαμβάνουν:

1.       Αξιόπιστη απόδοση

α) εφαρμόστε την πιό πρόσφατη χωριστή καρφωμένη δομή του τριγωνικού διαστημικού ζευκτόντος στην κύρια δοκό, ώστε να βελτιωθούν η ακαμψία και η δύναμη ολόκληρου του γερανού.

β) η κύρια δοκός αποτελείται από τον υψηλής αντοχής χάλυβα Q345, και το λειωμένο μέταλλο στο πιό πρόσφατο σχέδιο για να εξασφαλίσει την κύρια δοκό μπορεί να λειτουργήσει κάτω από τον υψηλής αντοχής τρόπο ακίνδυνα.

γ) ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων ZHONGJIAN είναι πρωτοποριακός συνεχή χρονική λειτουργία κατά τη διάρκεια της προόδου προώθησης γεφυρών στην Κίνα. Είναι του πληρέστερου γερανού προώθησης λειτουργίας για την ενιαία μηχανή εσωτερικά.

δ) έναντι των παρόμοιων προϊόντων από άλλο προμηθευτή, ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων ZHONGJIAN έχει τη μοναδική έννοια σχεδίου του στη δυσκολότερη τρύπα-έκταση κατά τη διάρκεια της ανέγερσης γεφυρών, με τον τρόπο τη δευτερεύουσα ακτίνα. Έτσι, είναι ασφαλέστερο να λειτουργήσει υπό τον υψηλό δύσκολο και όρο κινδύνου.

ε) η ισχυρή μπροστινή, μέση ακτίνα και ο γερανός τριών υπερθύρων συνδέουν για να εξασφαλίσουν εγκάρσια σταθερότητα κατά τη διάρκεια της ανέγερσης γεφυρών πλήρως.

φ) υπάρχει χωριστός έλεγχος διακοπτών κτυπήματος σε κάθε διακινούμενο μηχανισμό, ώστε να μειωθεί η αμοιβαία σύγκρουση μεταξύ κάθε διακινούμενου μηχανισμού.

γ) υπερφορτώστε το σύστημα αντίστασης: υπάρχει περιοριστής βάρους υψηλής επίδοσης σε δύο σύνολα καροτσακιών, έτσι εάν η ανυψωτική δοκός υπερφορτώνει, ο περιοριστής βάρους θα τον σταματήσει αμέσως.

χ) υπάρχουν κανονικά τρία πόδια από άλλο προμηθευτή. Αλλά έχουμε τέσσερα πόδια, συμπεριλαμβανομένου ενός μπροστινού ποδιού, ένα μέσο πόδι, ένα οπίσθιο πόδι και ένα προσωρινό πόδι.

ι) εφαρμόστε εσωτερικό συρρικνώνεται το πόδι στην κάθετη δευτερεύουσα ακτίνα ενός χρόνου σε θέση και έχει περισσότερη ασφάλεια.

2.       Ισχυρότερη αντίσταση διάβρωσης

α) αυστηρά εκτελέστε την τυποποιημένη διαδικασία ζωγραφικής για να εξασφαλίσετε ποιότητα ανατίναξης και ζωγραφικής.

β) εφαρμόστε το εσωκλειόμενο χάλυβας τμήμα Χ της κύριας χορδής δοκών. Η χορδή Ιστού γίνεται από τον προσαρμοσμένο τετραγωνικό σωλήνα για να πραγματοποιήσει την εσωκλειόμενη συγκόλληση, η οποία μπορεί να αποφύγει την εσωτερική σκουριά.

3.       Υψηλότερη αποδοτικότητα εργασίας

α) υπάρχει διακινούμενη ράγα μαζί με την κύρια δοκό, το καροτσάκι και το διαμήκη γερανό. Έτσι, δεν είναι καμία ανάγκη να τοποθετηθεί η διακινούμενη ράγα περισσότερο. Κατά αυτόν τον τρόπο, πολλά βοηθητικά υλικά σώζονται και ο χρόνος παραγωγής κερδίζεται επίσης.

β) ο γερανός προώθησης ZHONGJIAN έχει την υψηλότερη αποδοτικότητα εργασίας, με 6~8 κομμάτια ανέγερσης δοκών κάθε μέρα, βασισμένης σε αρκετούς συγκεκριμένη παροχή πιάτων, ειδικευμένο χειριστή και καλή συνθήκη επί του τόπου.

4.       Περισσότερη ευελιξία

α) σχεδιάζεται symmetrically. Η διπλής κατεύθυνσης ανέγερση δοκών μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς διασπασμένο και να γυρίσει στην αρχική θέση.

β) χρήση ένα μέτρο του υδραυλικού γρύλου για το μπροστινό πόδι και το οπίσθιο πόδι. Αυτό το σχέδιο βελτιώνει την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την ευελιξία εργασίας κατά ένα μεγάλο μέρος.

γ) δημιουργήστε τη λοξή γέφυρα από τον κεκλιμένο τρόπο. Εφαρμόστε την περιστροφική φλάντζα προσώπου για να συνδέσετε κάθε μηχανισμό και δομή, για να δημιουργήσει τη γέφυρα 0~45°skew. Η δευτερεύουσα ακτίνα μπορεί να τοποθετηθεί ένας χρόνος για τη γέφυρα ακτίνας καμπυλών πάνω από 320m.

5.       Ευκολότερες συνέλευση και αποσύνθεση

α) κάθε δομή συνδέεται με τις καρφίτσες και τα μπουλόνια για να διευκολύνει τη συνέλευση.

β) κανονικά ένα σύνολο γερανού προώθησης μπορεί να συγκεντρωθεί μέσα σε 7days.

6.       Άφθονη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα

α) ο κύριος μηχανικός μας ο Δρ Zhao είναι επαγγελματικός και πολύ διάσημος στην Κίνα για να σχεδιάσει τους γερανούς προώθησης.

β) ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων ZHONGJIAN είναι ένας από τους υψηλότερους κατασκευαστές μετοχών αγοράς στην Κίνα, ειδικά στο οικονομικό δέλτα ποταμών Yangtze, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας παντού.

γ) υπάρχει μηδέν ατύχημα για το γερανό προώθησης ZHONGJIAN.

δ) ο γερανός προώθησης εμπορικών σημάτων ZHONGJIAN έχει χρησιμοποιηθεί στα διάφορα βασικά προγράμματα, όπως ο σιδηρόδρομος Hyning, η γέφυρα έκτασης θάλασσας hangzhou-κόλπων, η γέφυρα Minpu, η έξοχη μεγάλη γέφυρα Wenzhou, τα προγράμματα κ.λπ. γεφυρών Jiubao.

ε) υπάρχει εμπειρία 17 ετών σε αυτόν τον τομέα για ZHONGJIAN. Η άριστη προσωπικότητα υπαλλήλων, η ειδικευμένη γραμμή παραγωγής και η προηγμένη διαδικασία παραγωγής είναι η σημαντικότερη εγγύηση στα προϊόντα μας.

Γενικό σχέδιο ή σχέδιο σκίτσων ή σχεδίων

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών ακτίνων για το κατασκευαστικό πρόγραμμα σιδηροδρόμων με την αξιόπιστη απόδοση 0

Συγκεντρώστε το σχέδιο διαδικασίας

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών ακτίνων για το κατασκευαστικό πρόγραμμα σιδηροδρόμων με την αξιόπιστη απόδοση 1

Σχέδιο διαδικασίας μέσω-τρυπών

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών ακτίνων για το κατασκευαστικό πρόγραμμα σιδηροδρόμων με την αξιόπιστη απόδοση 2

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών ακτίνων για το κατασκευαστικό πρόγραμμα σιδηροδρόμων με την αξιόπιστη απόδοση 3

Τεχνικές παράμετροι

Γερανός ατσάλινων σκελετών προωθητών ακτίνων για το κατασκευαστικό πρόγραμμα σιδηροδρόμων με την αξιόπιστη απόδοση 4

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Sand Zheng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς